IRC-Galleria

Blogi

« Uudemmat -

Love love love love <3<3<3<3<3Perjantai 05.01.2007 02:31

Ei mitään hätää lapset, älkää hermostuko noista teinisydämistä. :D Pitäkää vain huoli, että käytte tarkastamassa Helsingin kaupunginteatterissa Kaunottaren ja hirviön. Tulin juuri katsomasta sen ensimmäistä pääharjoitusta. Rakastin joka ikistä sekuntia siitä ja vaikka liput ovat törkeän kalliit oikeisiin esityksiin niin harkitsen vakavasti, että menisin katsomaan sen sitten jossain vaiheessa uudestaan. Ne musiikit, voi pyhä äiti sentään! Jos rakastatte Disney-version musiikkeja niin kuvitelkaa ne oikean orkesterin soittamana ja hurmaantukaa sitten vasta. Ja laulut. Ja tanssit. Ja lavasteet. Rakastuin tuohon esitykseen heti alussa, koska prologi-osuus (Olipa kerran kauan sitten kaukaisessa maassa nuori prinssi, joka asui loistavassa linnassa -osuus siis.) oli tehty jotenkin älyttömän vaikuttavasti. Ja ne kaikki muodonmuutokset vanhasta muorista haltijattareksi ja hirviöstä prinssiksi. Voi aah. Ainoa mikä häiritsi vähän oli se hirviö, koska se ei ollut samalla tavalla pelottava ja vaikuttava kuin elokuvassa vaan siitä oli tehty ennemminkin säälittävä reppana, mikä kylläkin toimii myös kun asiaa ajattelee. Gaston oli jotenkin ihanan iljettävä ja Belle (musikaalissa Bella koska koittakaa lausua tai laulaa Belle jotenkin suomalaisittain niin ettei se kuulosta naurettavalta) oli söpöllä tavalla viaton ja ihana. Ei, musikaali ei ollut yksi yhteen elokuvan kanssa, vaikka kohtaukset ja tarinan kulku olivat hyvin pitkälti samoja. Laulujen sanoitukset oli suomennettu uudelleen eli repliikit ja lyriikat eivät olleet alkuperäisestä suomennoksesta ja tietenkin lavalla on eri tehokeinot kuin piirroselokuvassa. Kuitenkin ja ehkä juuri noista syistä rakastin sitä ihan mielettömästi. Iih iih iih.

[Ei aihetta]Sunnuntai 24.12.2006 14:53

Hyvää joulua rakkaat! <3

[Ei aihetta]Tiistai 19.12.2006 15:11

Joululoma! Joululoma! KUUKAUDEN joululoma ja olen vielä tenttien jäljiltä elossa kokeakseni sen!

[Ei aihetta]Maanantai 18.12.2006 02:54

No jei. Tänään (maanantaina) kaksi (2) tenttiä, joista ensimmäisen pituus neljä tuntia (4 h) ja toisen kolme tuntia (3 h). En minä turhaan ole matemaattis-luonnontieteellisessä tiedekunnassa, kun osaan laskea että tuosta tulee yhteensä huomenna seitsemän tuntia (7 h) pelkästään tenttejä. Ja lisäksi huomenna (tiistaina) on yksi (1) tentti, jonka senkin pituus on neljä tuntia (4 h). Tästä yhtälöstä näemme suoraan, että kaikkiin noihin tentteihin osallistuva Leena tulee olemaan hyvin hyvin kuollut tiistaina yhden jälkeen. Lisäksi oletamme, että Leenan olisi pitänyt alkaa lukea noin moneen tenttiin tarpeeksi ajoissa, jotta hän ylipäätään pääsisi niistä läpi, koska ne ovat pirun vaikeita tenttejä. Mutta tässä tapauksessa oletus ei päde, koska Leena vain sattuu olemaan tosi laiska ja lusmu ja tehnyt koko viikonlopun jotain ihan muuta. Otamme siis mukaan yhtälöön yritteen, joka perustuu lähinnä käytännön havaintoihin ja joka kuuluu, että Leena on alkanut lukea kunnollakunnolla vasta sunnuntaina. Tästä voimme suoraan vetää johtopäätöksen, että yhtälö on mahdoton ratkaista niin että Leena sekä saisi nukuttua seuraavan puolentoista vuorokauden kuluessa yhtään että pääsisi tenteistä läpi.

Täydet kuusi (6) pistettä Leenalle tästä mahtavasta päättelyketjusta.

[Ei aihetta]Perjantai 01.12.2006 03:24

Alan pikkuhiljaa ymmärtää, miksi ihmiset pitävät joulunalusaikaa stressaavana. Ja tänään on sentään vasta 1.12. Pitäisiköhän muuten avata kalenterinluukku? Ja kyllä, olen 19-vuotias ja olen ostanut itselleni suklaajoulukalenterin, mitä vikaa? ;)

Tänään illalla Tampereelle ja siellä sitten itsenäisyyspäivään asti. :)

[Ei aihetta]Keskiviikko 22.11.2006 01:43

Olenko edelleenkin ainoa ainakin 19-vuotias, joka uskoo onnellisiin loppuihin myös tosielämässä, vaikka ei ole ikinä saanut niistä päteviä saati sitten omakohtaisia todisteita?

Olisi kiva saada Kaunotar ja hirviö ostettua DVD:llä jostain. Harmittaa kun kaikki Disneyn piirrettyni ovat videokaseteilla ja minulla ei tietenkään ole videonauhuria omassa kämpässäni. Täytyy siis tyytyä YouTuben antiin.

[Ei aihetta]Keskiviikko 15.11.2006 00:44

Hiisi. Lankesin taas kerran pianomusiikkiin pahemman kerran. Pahus.

Näin ohimennen sitten aikanaan toivottavasti vastaankävelevän tulevan aviomieheni tai vastaavan on parasta olla ihan tajuttoman hyvä pianisti tai ainakin saada pianomusiikista samanlaisia fiiliksiä kuin minä, koska en luultavasti kestäisi, jos en voisi hehkuttaa tai kuunteluttaa tällaisia kappaleita ikinä hänellä. Nyt kyllä taas ottaa päähän, ettei minua joskus pienenä laitettu pianotunneille. :)

[Ei aihetta]Lauantai 04.11.2006 02:16

18,99

*shock*

Mikä ikäkriisi missä?

[Ei aihetta]Keskiviikko 01.11.2006 00:19

Yay! Tulipahan todistettua, että yliopistossakin on mahdollista saada kurssista arvosana 3/5 vaikka ei olisi ikinä ymmärtänyt kurssiasioista mitään kunnolla! Go me!

[Ei aihetta]Keskiviikko 25.10.2006 02:49

Jaahas, ja huomenna taas tentti luvassa. Mekaniikan perusteet on kurssin nimi. Ja jos joku kuvittelee, että lukiomekaniikkaa voi mitenkään verrata tuohon niin tietäkää, että koko lukion mekaniikan kurssin sisältö kerrattiin tuolla kurssilla ehkä yhteensä kolmella luennolla. ;) Argh, minä en selviä.

Mutta kun se tentti on ohi niin pääsenpähän taas pitkästä aikaa käymään Tampereella.
« Uudemmat -