IRC-Galleria

QueenOfNowhere

QueenOfNowhere

Cut out my eyes and leave me blind

Psykologian Pääsykoe LähestyyTorstai 04.06.2009 01:04

Esimerkkitehtäviä

Esitä tehtävän 5 ratkaisuissasi olennaiset vaiheet ja niihin liittyvät laskutoimitukset tai muut perustelut. VASTAA VASTAUSLOMAKKEESEEN 3.

Tehtävä 5 a)
Laske aineistovihkon taulukon 5.2 havainnolle, jonka ID=8 stereotypian kohteena olon vaiheen 2 mukainen z-muunnettu arvo. Kirjoita tarvittavat laskutoimitukset vastauslomakkeeseen 3 ja siirrä vastauksen arvo myös lomakkeen 1 kohtaan 5a. Pyöristä tulokset sekä laskujen välivaiheissa että lopullisessa vastauksessa tuhannesosan (0,001) eli kolmen desimaalin tarkkuuteen.



Tehtävä 5 b)
Tiedetään, että kun suoritusmotivaatiota mitataan tutkimuksessa käytetyllä kyselyllä, niin suomalaisten miesjohtajien keskiarvo on 77 ja varianssi 64, ja että suoritusmotivaatio on normaalisti jakautunut. Mikä on todennäköisyys, että satunnaisesti valitun suomalaisen miesjohtajan suoritusmotivaatiokyselyn tulos on 75 ja 80 välillä. Kirjoita tarvittavat laskutoimitukset vastauslomakkeeseen 3 ja siirrä vastauksen arvo myös lomakkeen 1 kohtaan 5b. Pyöristä tulokset sekä laskujen välivaiheissa että lopullisessa vastauksessa tuhannesosan (0,001) eli kolmen desimaalin tarkkuuteen.

Tehtävä 5 c)
Arvioi valintakoekirjan kriteerien perusteella, mikä malleista A-G olisi paras. Arvioi myös mikä tai mitkä malleista ovat sellaisia, että valintakoekirjan kriteerien perusteella niitä ei voisi käyttää.

Lopuksi arvioi, mitkä mallit ovat valintakoekirjan kriteerien perusteella hyviä ja mitkä huonoja. Perustele ytimekkäästi päätöksesi jokaisen mallin kohdalla? Merkitse päätöksesi vastauslomakkeeseen 1 ja kirjoita perustelusi vastauslomakkeeseen 3.



Alkaa täsä pikkuhiljaa tuntuun siltä, ettei tästä tytöstä oo tähän hommaan...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.