IRC-Galleria

QueenOfNowhere

QueenOfNowhere

Cut out my eyes and leave me blind

Another Monday AfternoonMaanantai 15.08.2011 18:32

Hei ihana Galtsublogiseni ja te kaikenkarvaiset blogini lukijat!

Olen vierailulla "ah niin ihanassa" Lahden kaupunkissa. Ystäväiseni on koulussa ja istun yksikseni hänen lähestulkoon immaterialistisessa kämpässä. Kämpän yksi seinä on lähestulkoon pelkkää ikkunaa ja katselen maisemaa, joka on rauhoittavan kaunis järvi (olisikohan jopa Päijänne?). Kuuntelen A7X:ää odotellen kanankoipien kypsymistä, jotta pääsen pizzanteon kakkosvaiheeseen.

Kämppään, jossa punkkaan vielä yhden yön/aamun/jonkun muun vuorokaudenajan, on läpyskäavain, aivan kuten hotelleissa. Muutenkin koko talo ja sen sijainti on kuin suoraan kylpylästä, ainoastaan uima-allas puuttuu. Onnekseni pääsin kuitenkin viime yönä uimaan hieman hyisessä ilmassa, hieman hyiseen veteen, autiolla uimarannalla (vähän maauimala mesinkiä ilman lämmitettyä allasvettä ja seurana jo 15 cm pitkiksi kasvaneita ahvenia).

Uima-altaista puheen ollen... Olin viettämässä viikonloppua Helsingissä ystäväni luona. Hän asuu aivan kaupunkin keskustassa, upeassa kaksiossa. Perjantaina saavuttuani sain ruhtinaallisen vastaanoton, kun kävimme ensin hakemassa pizzan ja tämän jälkeen sain kokovartalohieronnan. Ei paha. Lauantai-iltana hemmottelu jatkui kun sushi-aterian jälkeen saunoimme ja uimme ystäväni taloyhtiön uima-allasosastolla.

On se matkustelu ja ystävien luona vierailu ihanaa, mutta koti-ikävä pääsi jälleen kerran yllättämään. Joskus vaan kliseiset sanonnat pitävät paikkaansa: "Joskus täytyy matkata kauas, että voi nähdä lähelle."

Ps. Molemminpuoleinen ikävä iski jo perjantaina kun tuntemattomasta numerosta tuli viestiä, jossa kysyttiin sattuisinko olemaan ystäväni kanssa kantapaikassamme tanssimassa. Emmehän olleet, koska olimme kumpikin Hesassa. Hatun nosto kuitenkin herralle, joka oli vaivautunut kaivamaan numeroni jostain!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.