IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

mitämitä?Maanantai 28.08.2006 13:03

nojooo. heräsinpä siihen ku toisesta kädestä oli lähteny sillee kivasti tunto. tiiäkkönää. en tuntenu kättäni ollenkaa (olin nukkunu sen päällä), sit yritin ottaa sen tyynyn alta pois mut se ei liikkunu, ihanku ois ollu halvaantunu. sit nostin sen toisella kädellä pois tyynyn alta ja yritin sit liikuttaa sitä ihan itekseen ni se vaan heilu sillee lötkönä tosta kyynärtaipeen kohdalta, oli pieni paniikki. sit parin minsan päästä alko kihelmöimään (veri alko kiertää taas) ja kohta tunto palas takasi. oli kiva herätys. en oo uskaltanu nukkua sen jälkee :D ei mua kyllä väsytäkään oikeen.
elikkäs vapaapäivä, taas kerran. tässä jaksossa kaikki maanantait on vapaita. pitäs käydä lääkärintarkastuksessa tossa kolmen aikaan, joo ja postissa. ja tehä pari koulutehtävää.

jarkko tuli eile takas Jkl:ään perhosta ja värjäsin sen letin :p sit me katottii joku leffa, tai oikeestaa pojat katto ku mä en jaksanu keskittyy ni tein sit koulujuttuja. illalla käytii hakee petra matkakeskuksesta, se on perjantaihin asti täällä <: sit toni vei viel jarkon matkakeskukseen yöl ku se lähti mäntsälään töihin ja nyt aamul toni lähti viitasaarelle. ja petra lähti kouluun. olen siis ihan yksin. hui. ja ei mulla tylsää ole :p

ainii ja la oltii menos tonin kaa baarii mut sit ku oltii menty taksil keskustaa huomasin et paperit jäi kämpille =D oon pro.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.