IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

=DTorstai 31.08.2006 11:37

<frell> sulla on helvetisti kuvia galtsussa

okei.Torstai 31.08.2006 11:33

<rapchick> 4o 7oaida olla koulujkinyojs
<rapchick> kuonlukunyojs¨
<rapchick> koulukinyojs
<rapchick> koulukuntoja¨
<ayu1m> nörtti nuq
<rapchick> nui = D¨
<rapchick>
<Noxi`> mitä helvettiä rapchick
<rapchick> kännsss
<rapchick> kännisssäää
<Noxi`> aattelinki
<Noxi`> :P
<rapchick> nii
<rapchick> selvoimåpäin
<Snoopi> joops.
<Snoopi> meehän nukkumaan
<ayu1m> selvinpäin.. not
<rapchick> niii¨
<rapchick> eooon eens oo kännissä
<rapchick> sants
<Snoopi> mene. nukkumaan.
<ayu1m> "joo en oo"
<ayu1m> aika nolo
<rapchick> ERIKU SNOOPI
<rapchick> =DD
<Snoopi> ":D"
<ayu1m> lol quit
<rapchick> joo :<
<rapchick> m
<Snoopi> niin että mene nukkumaan vaikka?
<rapchick> no en määo ees selvänä
<Snoopi> no aijaa ei kuule huomattu.

haluatko muutosta?Maanantai 28.08.2006 20:45

mitämitä?Maanantai 28.08.2006 13:03

nojooo. heräsinpä siihen ku toisesta kädestä oli lähteny sillee kivasti tunto. tiiäkkönää. en tuntenu kättäni ollenkaa (olin nukkunu sen päällä), sit yritin ottaa sen tyynyn alta pois mut se ei liikkunu, ihanku ois ollu halvaantunu. sit nostin sen toisella kädellä pois tyynyn alta ja yritin sit liikuttaa sitä ihan itekseen ni se vaan heilu sillee lötkönä tosta kyynärtaipeen kohdalta, oli pieni paniikki. sit parin minsan päästä alko kihelmöimään (veri alko kiertää taas) ja kohta tunto palas takasi. oli kiva herätys. en oo uskaltanu nukkua sen jälkee :D ei mua kyllä väsytäkään oikeen.
elikkäs vapaapäivä, taas kerran. tässä jaksossa kaikki maanantait on vapaita. pitäs käydä lääkärintarkastuksessa tossa kolmen aikaan, joo ja postissa. ja tehä pari koulutehtävää.

jarkko tuli eile takas Jkl:ään perhosta ja värjäsin sen letin :p sit me katottii joku leffa, tai oikeestaa pojat katto ku mä en jaksanu keskittyy ni tein sit koulujuttuja. illalla käytii hakee petra matkakeskuksesta, se on perjantaihin asti täällä <: sit toni vei viel jarkon matkakeskukseen yöl ku se lähti mäntsälään töihin ja nyt aamul toni lähti viitasaarelle. ja petra lähti kouluun. olen siis ihan yksin. hui. ja ei mulla tylsää ole :p

ainii ja la oltii menos tonin kaa baarii mut sit ku oltii menty taksil keskustaa huomasin et paperit jäi kämpille =D oon pro.

eilen ja tännää.Lauantai 26.08.2006 19:04

olin eilen koulussa hurjat 4 h ja sitte tulin kämpille ja värjäsin hiukket :> oli jo aikaki. pitäs kyllä leikkaaki näitä vähä mutta en uskalla mennä ite saksimaan nii.

sitte illalla jarkko tuli ja katottii telkkaa ja leffoja (emily rosen riivaaja ja pinnan alla) ja puhuttii kakkaa. ton ekan leffan olin kyllä jo nähnyki aiemmin ja toinen oli yksinkertasesti paska. ooh olen jessica alba minulla on tissit ja perse katsokaa. juoni pelkkää shittiä. miksei se voi valita parempia rooleja, eikä tollasta bimboilua o_O Dark Angel oli sentään hyvä sarja jossa oli ideaaki.

no sitte jarkko lähti aamulla kotiinsa ja mä heräsin tossa 11 aikaan ja nii.. äsken tulin lenkiltä. tuli kauhee ikävä vettä. niinku järveä ja merta. oulussa oli ihanaa ku oli meri siinä ihan lähellä ja tuuli kivasti. täällä on jotenki tunkkasta. kävin mä tossa asmalammella sit patsastelemassa ja ois tehny mieli uimaan mut jätin taas kerran väliin. ehkä mä illalla uskallan mennä (:
sitte toinen mitä mietin oli se ku kävelin sillan yli. tajusin että mulla on varmaanki korkeenpaikankammo. ahtaanpaikankammoki mulla varmaan on. en tajua mistä ne on tullu ja missä vaiheessa musta on tullu tällanen maitoperuna ku pienenä olin ihan kauhee rämäpää :P aina menossa ekana sinne minne ei saanu mennä ja tekemäs sitä mikä oli kiellettyä. kai mä oon aikuistunu. ja tylsistyny. boooooriiiiiiing.

x/Perjantai 25.08.2006 02:30

<rapchick> vittuku olin lenkil ni joku juoppo tuli vastaan
<rapchick> "on siinä tytöllä nätit tissit"

=DTorstai 24.08.2006 22:57

.kiitti letuist. says:
imase säkkejäs :P
Raphael l "Selvä se, olen homo!" l (piirustus) says:
tottakai

\o/Torstai 24.08.2006 22:32

kanye west - diamonds from sierra leone
mariska - yksinäinen susi
cmx/kotiteollisuus feat. 51 koodia - vapaus johtaa kansaa
jamie foxx feat. kanye west - extravaganza
ezkimo feat. esa pakarinen - tytöt moi
bob sinclar feat. steve edwards - world, hold on
chicane feat. tom jones - stoned in love

BR!Keskiviikko 23.08.2006 23:08

http://x-stage.yle.fi/node/9729 vote for Bullet Ride

kiinnosti?Tiistai 22.08.2006 01:25

tyzdnjof says:
hi there cutie, u r the only one on my b/l that i feel like askin but could u come check me out on my cam? im getting dirty for the first time and cant say too much more in chat but if u could come see me id appreciate it alot u can find me here http://findahotdate.netMIKS VITUS MULLE TULEE TOLLASIA MESEEN. soitan poliisit.