IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

jöööTorstai 29.12.2005 17:54

moi söin äsken vitusti ranskiksia ja hk:n sinistä. kävin kesselillä moikkaa vaimoo, se raukka on siel duunis just tälläki hetkel <3

eipä muuta moi. moi. moi.

moiTiistai 27.12.2005 15:30

astuin äsken mandariinilohkon päälle kun imuroin.

ei muuta.

HAJOTTAAATiistai 27.12.2005 00:25

ILMAN PUHELINTAAAAA

ainii ja tilasin tummanruskeet piilarit. kiitti moi.

niija uuden puhelimen. moi.

25.12.2005, eilinenMaanantai 26.12.2005 20:51

Nukuin aika myöhään.. tai en.. en muista :D heräilin siinä ja mietiskelin mitä tekisi illalla. Sitte soittelin parille kaverille ja päädyin lähtee Kinnulaan Petran, Mervin ja Mallun kans. Siellä sitte ryypättiin ja pidettiin kivaa kunnes mulle tuli hirvee hinku Kivijärvelle :) sain kyydin Kinnulasta tänne ja mentii Jusun kämpille, siel oli ihan kivasti porukkaa:) sitte mentii paattiin joskus yhentoista kahentoista aikaan. Paljon tuttuja oli paikalla ja tuli juteltua monien wanhojen kavereiden kans ketä ei oo nähny vuosiin :) ja kuviakin tuli napsittua!

...she a gold-digga... but she ain't messin with no broke niggas...

ach niin, puhelin sitten meni kai lopullisesti rikki. ei mene päälle ei. Orpoo ilman puhelinta! onneks on ees netti.

uuteen vuoteen on ihan liikaa aikaa. hajottaa täällä kivijärvellä. rahatkin on loppu. nyyh!

ah, joulu!!Lauantai 24.12.2005 22:34

Nukuin aika myöhään, johki yhteentoista. Puhelin on piipannu ja pirissy koko päivän. Lähinnä ihmiset kyselee mitä teen uutena vuotena ja toivottelee jouluja. Tuntuu et revitään joka paikkaa :DD en tiiä yhtään mitä tekisin. Vaihtoehdot on Helsinki, Oulu, Kivijärvi. Siitä sitten valitsemaan!

Kävin saunassa ku olin heränny ja sitten syötiin kinkkua ja muuta ruokaa perheen kans. Sen jälkeen oon ollu lähinnä netissä vaan, äsken oli lahjojenjako... oli oikein joulupukki jakamassa lahjoja :P mä sain suklaata, yöpaidan, pitkikset, kynttilän, benettonin paidan.. hmm... nii ja sit aiemmin sain Maaritilta semmosen ihanan kansion mihin on koottu kaikkia juttuja meidän ystävyyden ajalta :) ja Petralta sellasen valokuvakehyksen jossa on aivan karmee kännikuva meistä xD ja kaks ihanaa tuoksukynttilää+pinnejä... kiitos noista, ihanat ystävät! <3 ja onhan mulla sit viel se axcentin kello :)
se oli paras ku broidi oli pyytäny popcorn-konetta lahjaks ni iskä oli vahingos ostanu sille hedelmäkuivaajan :DDD meinas tulla pojalta itku...

Imma getgetgetget u drunk!!!

Huomenna joko paattiin tai telakalle, kertokaa kaverit mihin mua viedään ennen yötä, kiitti!

<3 joului.

...Do we die?Perjantai 16.12.2005 15:47

"...Dreaming! Dreaming the night! Dreaming all right!
Do we! Do we know, when we FLY?
When we, when we go
Do we die?"

system of a down - question! <3

jeppiskamaa. heräsin jo klo 7 ja oon tehny hurrrrjasti juttuja, mm. siivonnut. Äsken söin ja nytten mietin josko sitä lähtisi pian salille. Ja ostamaan joululahjaa itselle ;P mulle itelleelelelälällläälläää. Hui ku joka päivä tulee laskuja, nytkin tuli nettilasku, onneks vaan parikymppiä kuitenki.

Jep mut alanpa kuuntelee TP2 - Perhon maatalouskoulun asuntolabileet :DD

hauskaa vloppua kaikille!!

whii..Torstai 15.12.2005 22:01

Kai tänneki pitää joskus jotai kirjottaa vaikka kukaan ei koskaan tätä luekaan! Tänään oli ihan kiva päivä, heräsin suht ajois, postitin joulukortit ja lähetin nettikortteja tutuille. Sitte lähin kaupungille ostoksille, lähinnä joululahjoja hankkimaan, mutta tarttuhan sieltä mukaan muutakin, mm. veikkauksen joulukalenteri. Siitä raaputin eka 15.päivään asti luukut auki enkä malttanu olla kattomatta loppuja :DD en mää mittää voittanu.

Sitte nytte illalla kävin päiväkodilla kattoo joulujuhlaa, oli kiva nähä niitä palleroita pitkästä aikaa! pitkästä ja pitkästä, ku alkaa miettii ni enhän mä oo ollu poissa sieltä ku vasta 4 työpäivää o_O

salillaki pitäs kerkee joskus käydä ja lehdet lukea. Huomenna ois siivouspäivä, lauantaina leffailta ja sunnuntaina Maarit tulee tänneh. Tietenki jos tässä konneella istus vähemmän ni kerkeishän sitä vaikka mitä!

elämä..Sunnuntai 04.12.2005 19:46

tylsää! sunnuntait on aina tylsiä. huomenna töihin :)(: toivottavasti somalilapset olis jo terveitä ja siellä <3 tiistaina saa onneks nukkuu taas pitkään ku on ittepäisyyspäivä! :) joulu se vaan lähestyy :)

ihana uni!Lauantai 03.12.2005 14:31

Heräsin just onnellisessa mielentilassa ja päätin et mun on pakko kirjottaa mun uni ylös! Olin Kinnulan Telakalla (joka oli ihan eri näköinen) Eminemin keikalla :D huokailin ihastuneena siellä penkeillä että aah.. nimmarinjaon aikaan juutuin kiinni terassin alle lumen takia (?). Olin ihan paniikissa että en saakaan nimmaria.. rynnin itteni ulos sieltä ja juoksin käytävää pitkin eminemin perään. Se käänty, hymyili ja anto mulle koko nimmarivihkonsa. Kiitin ja me halattiin.. iiih! <3 sit aloin tutkii sitä vihkoa; siel oli ainaki 5 sen nimmaria ja julkaisemattomien biisien sanoja. Yritin juosta eminemin perään mut se oli jo menny. Menin kavereiden luo ja hehkutin miten hyvännäkönen se oli ja se halas mua! Sitte joku ämmä tuli ja sano et tää nimmarivihko on takavarikoitava. Annoin sen sille, sain kaks nimmaria ja rahaa vastineeks. Sit mä heräsin ja tajusin et se oli vaan unta :< :DD

mullon netti!Perjantai 02.12.2005 01:26

yeah beibe. jotain iloa tähän synkkään elämään. ku menee aamul töihin ni on pimeetä ja takasin tullessa myös.. ois jo joulu, ja sen jälkeen sais ollakin jo kesä!

ei mul muuta.