IRC-Galleria

Rötöstätör

Rötöstätör

sä.

...Siis voi Saatanan Abdullah Tammi!Maanantai 22.10.2007 14:28

...nyt alkaa jo käämit palaa kun tuo vitun henkisesti totaalisen epästabiili, äärimäisyydestä toiseen juokseva born-again musulmaani tosiaan näyttää jauhavan tuota paskaansa täysin tosissaan eikä terveysviranomaiset tee asialle mitään vaikka käsittääkseni tuossa vaiheessa potilaan saattaminen tahdostariippumattomaan pakkohoitoon on itsestäänselvyys...
Vittuako täällä tekee jos ei meininki kelpaa?
Maailmassa riittää islamilaisia valtiota ihan tarpeeksi tuommoiselle mielenvikaiselle, ettei voi vaihtoehtojen puutteeseen ainakaan vedota (toivottavasti mahd.pian) tapahtuvan kansanjoukon toimittaman maastakarkoituksen yhteydessä.
Abdullah Tammi, olet selkeästikin niin sokaistunut koraanin harakanvarpaista, ettet enää taida osaa mitään muuta luettua ymmärtää, siksi teinkin sinulle palveluksen listaamalla muutaman islamilaisen valtion, joista voit täysin vapaasti valita tulevan kotimaasi ja päästä nauttimaan sharian jokapäiväisestä käytöstä ilman minkään vitun puolueen perustamista:
-Iran
-Afganistan
-Pakistan
-Mauritania
-Saudi-Arabia

Lisäksi sanoit Paska-Peltosen haastattelussa vaativasi sharia-lakia sovellettaviksi kaikkiin; etpä näytä olevan hirveän asiansatunteva muslimi, sillä eikös koraani painota sharia-lain nimenomaan KOSKEVAN MUSULMAANEJA JA PELKÄSTÄÄN MUSULMAANEJA?!
Se, että kaikki eivät ole kuin sinä, ei tarkoita että voisit heidät samanlaisiksi pakottaa.
Toivottavasti tulet ison karjusian raiskaamaksi, by the blessing of Satan!

Ja Päivi Räsänen; pidä jo se saatanan turpasi kiinni; ketään ei kiinnosta. On toki harmillista, kuten ylempänä totesinkin, että Suomessa ei riitä rahat mielenterveyspotilaiden tehokkaaseen laitoshoitoon mutta ei niitä vittu pitäisi sentään eduskuntaan asi päästää...

Itse ehdotan Päivi Räsäsen kieltävää kieltolakia hoitajien mahdollisen tulevan lakon ajaksi sekä myös sen jälkeen.
Christianos ad leonem!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.