IRC-Galleria

Kerron teille eilisestä.. ku en viitti tästä lauantaista kertoa ku ei täs viides tunnis oo kerinny tapahtumaan oikein mitään... noh söin riisifrutin, oli pahaa... Tänne kämpille tuli peräseinäjokelaisia, tiedättehän nuata perus etelä-pohjanmaan täyrellisiä suomileijona miähiä, jotka ei oikeasti oo miehiä vaan jotain aivan muuta..... Jääkää toki yöksi niin ootte mun aamun ILO!

Noh.. Perjantai..

Aamulla heräsin yhdeltätoista kellon kapinaan, nousin pystyyn, puin vaatteet päälle ja laitoin sukan jalkaan.... niin siis laitoin sukan jalkaan..... sukan....... ristus.. TOINEN SUKKA KADOKSIS! Missä mun muut sukat on!! Kuka varastaa sukkia!? Agentit? Mitä se tekee niillä? HYI RISTUS! JARKKO!

Menin myöhäs pulkkisen kirstin tunnille... ei se ollu vihanen ku olihan mulla hyvä syy.. en löytäny toista sukkaa, kato vaikka!
Olipa pitkä koulupäivä ja opin enemmän ku kukaan on koskaan oppinut... kahdes tunnis.. Makkara on ihmisen paras kaveri!

Koulu loppui ja pääsin kämpille, Vimma Viljami soitti..
Soitti että mitä olin soittanu sille, en ollu soittanu sille! Se sano, että hakkaa mut....
Selvä, hyvä homma! Se ääliö unohti sanoa että koska, missä ja milloin!?
En viittiny soittaa takasi ja häiritä sitä.. sitä ja sen päätä jossa on paljon liikettä.

Aika kului... oli ilta, eli pimeää... Lähdin viemään kahta läskiä kuortaneelle ku ne on niin vammaasia ja (valitettavasti) ylipainosia ettei jaksanu kävellä sinne.... Kävelihän Arttuki.. Mikä biisi luultavasti sen pääs soi ku käveli suoraa tietä eteenpäin eikä näyttäny kovin lupaavalta? (Soul Captain Band - Matkalla Taas)

En kerro teille enempää... tapahtu kaikkea mitä en voi jakaa koko maailmalle, sitä paitsi nua p.jokiset pitää meteliä, joudun pian ottamaan R:än seinältä ja käydä hermostumas... Onko joku nähny mut vihasena ja hermona? on kyllä joo....
Mutta nyt ei ainakaan hermostuta juuri yhtään.. eikä väsytä... kelloki on vasta 5:13.. huhhuh.. pitää viedä Mirja aamulla asemalla, vaihtaa se rikuun ja niinaan.. hyvät kaupat! Heti ku oon hakenu ne, meen ite nukkumaan.... näin teen... Riku saa nukkua mun vieres..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.