IRC-Galleria

[Ei aihetta]Tiistai 08.08.2006 18:43

<JBM> arvaa mitä yks opettaja mulle kerto?
<JBM> se kysy et oonkko mä sulle jotakin sukua niin mä sanoon serkku....sit se sano mulle et älä sää sit rupee kirjotteleen kans niitä "mäyry" ja "R" merkkejä kun mun parkkipaikalla ja joka puolella tätä kouluu on niitä kirjotuksia.

Pirjo ope =)

Pirjo vaan tykkäs. Sehän suunnitteli, että lähtee koulusta kun me valmistutaan ku siellä ei oo enää ketään viisaita. Viisaita. Juuri niitä.

Ma oon joskus soittanu Pirjolle juovuksis. Saipa hävetä. NO SAIPA!

Niin ma sain perjantaista puolipäivää vapaaksi =) Eli lähdetään kymmeneltä oulun mäelle iskemään tyttöjä. Ku ollaan niin hyviä siinä. Joojoo! Oikeasti! Kysykää vaikka... hmmh.. enpä sano mitään. Mutta voisin sanoa =) :D
ristus!

Ku menin kysymään siltä persenaama työnjohtajalta sitä pekkasta, niin se sano: "sähän oot LOMITTAJA, ei kesälomittajat saa pekkasia, mutta saat sen puolipäivää vapaaksi". Kyllä ma nauroin ku lähdin siitä kopista. LOMITTAJA! HÄ! :D Sekin tiesi!
Eli silloin ku vielä joskus aikoinaan pelasin noita hauskoja peliä kuten CS, jossa olin kaikista paras, niin mun nimimerkki oli LOMITTAJA. Vähän niin ku tuhoaja, mutta.. niinh. Mun oli pakko lopettaa se pelaaminen ku ei kestään ollu enää vastusta...... Tuon faktan vien hautaani asti. Eikä Kari voi sanoa yhtään mitään siihen. KariKariKari.

Tein töis ennätyksen: 220/40 ja 203kg 8)
Jo varmaan ymmärtää.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.