IRC-Galleria

Uusivuosi ja uudet kujeet!!Maanantai 05.01.2009 12:49

Noh.. levin reissu oli ja meni.

Menomatka oli jo omaksi osaksi jännä ku lähettiin keskisen peräs menemään joitaki pikkuteitä. Mondeon bensamittarin näyttäessa heikkoa jatkettiin matkaa vielä iloisesti ja sovittiin et seuraavalla asemalla tankataan. kilometrit kului ja kului.. ei asemaa lähimaillakaan.. siinä sitten muutama kymmenen kilometriä ajeltiin pikkuteitä, kunnes sitten sattui bensavalo syttymään. Otin puhelun isseelle ja kysäsin et paljonko varatankilla ajaa. vastauksena tuli et "joku 60 km" Siinä sitte ajateltiin et kyllä täs joku asema tulee.

Sitte tuliki totuus ilmi. "Ei täällä korves mitään bensa-asemia oo!!" Valo palo ja kilometrit lisäänty. Toinen auto lähetettiin jo edelle että jos meiltä loppuu bensa niin ne tuo sit kanisterilla lisää. 60 km varatankilla jo ajettu.. ei asemaa. Jännitys vaan kasvaa ja sydän tykyttää :D 80 km ajettu.. ja sitten se bensa-asema näyttäytyi!!82 km ajettiin sit varatankilla jonka piti kestää vaan 60 km ^^

No tankkaamassa sitten otin taas kontaktin isseeseen, et paljonko tonne pitääs mennä bensaa. kehuu vain et siinä on 57 litran tankki. Tankattiin täyteen ja tankkiin meni 59 litraa!! :D Että pyhällä hengellä siinä ajeltiin! Mutta selvittiin.

Muuten olikin rauhallinen levin reissu. Mitä siellä ny tuli lasketeltua, juotua, lasketeltua, juotua, lasketeltua, räjäyteltyä pommeja, juotua :D Mahtava reissu oli ja kotio päästiin turvallisesti!

Ai niin! tuolla samaisella reissulla sattui sitten kannettava leviämään.. eipä siinä silleen mitään, mutta vituttipa tuo kun yhtäkkiä vaan pimeni eikä toiminu enää. emolevy paskana eikä auta ku ostaa uus kone :(

No sen pituinen se.. Ei se tästä enää huonommin voi mennä :) ei oo ku yks suunta ja se on ylöspäin!!

Hyvät uudet vuodet kaikille!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.