IRC-Galleria

RED--

RED--

"Drive like the devil, feel like God."
Juu uh, aamulla pyöräilin himaa tuolt 2km pääst. Ja ku kunto on romahtanu pakkasen puolelle sen ylipitkän kuumeen takii, ni oli iha tuskaa. :D

Toiseks, ku äiti soitti mulle aamul ja sano et Totti on kipee ni piti mennä nopsaa himaa kattoo. Siitä sit varattii lääkäri aika sille ja mentii Hyvinkäälle Animukseen.
Ne törpöt meinas antaa ajan vasta puol yheks, ja kissa on jo kärsiny kivuista aamu viidestä ainaki ku äiti sen sisään otti.
Totti ei siis muuta ku makoillu kyljellää ku tulin himaa. Ja siit nostin sen kantokoppaa ja autoon mentii.
Ja koska se ei näköjään tykkää autossa oleilla, ni se sit pissas meno ja tulo matkalla sinne koppaansa. Kaikki hais iha kissankuselta.
Päästii sit himaan ni tietenkä MINÄ jouduin pesee sen kissan.. Oli mielenkiintosta. Koskaa aikasemmi en oo mitää eläintä joutunu pesee. Totti ei ikinä varmaa anna mulle anteeks et kastelin sen. No sain pestyy kuitenki Totin ja kuivasin sitä sit vähä. Rehellisesti sanottuna Totti näytti iha uitetulta rotalta. Ei ois uskonu et se on nii pieni sen valtaisan turkin alla.
Nyt se nukkuu olkkarissa pyyhkeesee käärittynä. Pitäis viel kammata se.. Sit Totti ei ainakaa anna mulle anteeks mut tekoja tänää.

On muute vähä erilainen maanantai mitä yleensä... :P

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.