IRC-Galleria

Hhuuhhhuijjaa!Perjantai 28.03.2008 14:40

HEi vain!

Oon duunis! tai siis harjottelee olee duunis. Ihan oukkidoukki meininki.. mitä nyt vähä rankkaa! kokoajaa saa olla tekee hikihatus hommia. Mutta nyt vihdoin kun minulla on aikaa itselleni niin minä mas.. joogaan. Ihanan rentouttavaa.. no just :S

No mut siis! tänää on Joonan BabyBoy__ syntymäpäivä :) Jei! Joona täyttää jo 19 v.. hhah! :D vähä noloo! ei pääse viel ees perjantaisi giglinii :D.. kyl sitä vituttaa :D häääähää ;) Joona on ruvennu nykysi nysväämää vaa siel sen kiukkusen muijansa luona :/ ei se enää käy miun kaa "leikkimäs". Sit sil on viel se uus ylepyden aihe.. nii.. joo.. no just se.. iphone.. :D se on iha lelu! en missää nimes haluis sellasta! iha tylsä! viisykskymppikii on parempi..

Meinaskoha joona lähtee tänää ottaa keittoo? No ei varmaa.. tai jos lähtee ni se menee johoki teinien kotibileisii bostailee, ku se on jo 19 hähäää ;) <3

Mie en ainakaa dokaa tänää..

Miul on huomen iha normipäivä :) vois vaikka lähtee pilkille.

Jei ! sain eile asennettua miun omaa kotii uudet kaihtimet ikkunoihi, ni nyt kehtaa hyppiä suoraa suihkusta ettimää vaatteita..

Ihana ilma taas tuol ulkona :/ viddu! Illal pitäis viel mennä töihikkii!.. ei vaa oikei innostais ajaa sinne jumalanselän taakse.

Ainii joo! Tänää ku kävin duunis! ni näin siel yhel pellol sellasen vanhan auton! Menin kattoo et mitä siel on, ni siel oli joku mummo.. ? Joo joo! se oli ajanu sen sinne pellolle jo kuulemma vuonna 1975. Ei ollu saanu keneltäkää apua, ni sinne oli jääny.. ja samalla päättäny jäädä sinne asumaa, ku ei sillä murtuneella lonkalla paljoa kävelty. Nyt se oli asettunu nii hyvi sinne kodiks et mikäs siel ollessa. Se keitteli pontikkaa ja poltteli oljenkorsia. Sit sen lempiharrastuksii kuulu kädenvääntö :S se oli vääntäny jo molemmat kädet iha poikki itteltää.. Ihme mummo. mut jätin sen sinne.. vaik se ois halunnu tulla meille suihkuu..

sellasta! nyt takas duuunnii... jatkuu joskuys

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.