IRC-Galleria

Raipee

Raipee

ei kerkee tehä muuta ku töitä.

Ajan tappamista.Lauantai 29.04.2006 07:20

Mullapa kävi vieraita!! Kävi kävi, en kyllä pysty sitä todistamaan, mutta uskokaa mua... en mä sentään ihan kaikissa asioissa valehtele... Riemastuin niistä vieraista niin paljon, että hypin sängyllä ja sänky hajosi. No mutta onneksi oon kätevä käsistäni ja tarkka tavarastani, ja tänään sitten nikkaroin taas sen sängyn kuntoon. Ei siitä ehkä parempi tullu ku ennen, mut vähintään samanveroinen. Kyllä siinä kelpaa taas köllötellä.

Sen vierailun takia mulle iski taas innostus kirjottaa tänne päiväkirjaan. Oon kuullu semmosen jutun, et jos asuu kirkon vieressä, laskeutuu Pyhä Henki sun päälle, eikä sun tartte käydä kirkossa. No jos mun luona käy kirjailija kylässä, niin musta tulee itestäki parempi kirjottaan, eikö niin? Sama asiahan se on.

Se oli oikein mukava ja rattoisa kaljantuoksuinen ilta se. Ja keskustelut olivat erittäin mielenkiintoisia. Pohdimme mm. sitä että miksi pillulima kuivuu niin nopiasti. Kuinka moni teistä on myös mietiskellyt samaa pilluliman salaisuutta?

No se on muuten pojat sillä lailla että sanokaa äiteillenne, että avaa sen mamman tilin mun ravintolaan, te syötte mut vararikkoon.

Muuten, Oiskos kellään kesätöitä tarjolla kaikki kodin pikku askareet osaavalle Remontti-Raisalle? Osaan mm. huoltaa pyykinpesukoneita (olen erityisen hyvä niitten letkujen kans), tuuppia tulostimia sillai, et ne ei enää äännä pahasti, korjata väkivalloin pyörätuolin jalkatuet ja lisäksi tykkään tiskata. Imuriin en koske, muuta ku pitkän painimatsin jälkeen.
Jos jollain ois kevyttä ja siistiä sisätyötä tarjolla, voi lähettää mulle pullopostia tai savumerkkejä (mieluiten ne savumerkit kello 20-21 välillä länteen päin)... Viidakkorummun ääni hukkuu liikenteen meluun, sitä ei kannata käyttää...

Yövuorot tekee mut entistä sekopäisemmäksi.

Huomenna sitten alotetaan vapun juhliminen. Toivottavasti se paikallisen kuppilan uusi, hieno terassi on saatu huomisiltaan mennessä valmiiksi, aijon nimittäin lähtiä sinne kuuntelemaan kaunista karaoken laulantaa.

Näkemiin. Syökää paljon vappumöykkyjä (=tippaleipiä).

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.