IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Rakkautta ja raivokohtauksia.Sunnuntai 02.12.2007 20:36

Kaikki ois voinu mennä paremmin ja ois voinu mennä huonomminkin. Ois kiva jos edes joskus kaikki menis edes täysin oikein ja kaikki ois just hyvin. Mutta nytpä menikin näin että perseet ja itkupotkuraivarit. Siitä ei seurannu hyvää ja taisin menettää erään henkilön luottamuksenkin. Ehkä. Todennäköisesti. Tilanne ryöstäytyi käsistä. Tuntuu et nämä tällaiset jutut toistaa itseään tässä suvussa. Onneks sain asiat erään henkilön kanssa sovittua, vaikka sitä edeltikin raivoisa sota.

Takana 4 tuntia nukuttua aikaa. Olo onkin sen mukainen. Vieläpä pittäis jaksaa lukea toho psykan sikaisoon pistokkaaseen, mikä kiinnostaa ku kilo koiranpaskaa. :/ Ärsyttää. Mutta eipä tuo uutta ole lukiossa. Sit pittäis tuo 7 veljestäki lukee loppuu. Jäljellä runsaat 200 sivua kiinnostavaa luettavaa. ONNEKSI tuleva viikonloppu alkaa jo keskiviikkona klo 17 jälkeen, jolloin pääsen kerhonpidosta ja nousen Ykan junaan. JESJESJES. Parempaa en voi tällä hetkellä toivoa. <3

Kunpa jotkin sanat tai teot vain saisi jotenkin peruttua. Kaikki olisi niin paljon paremmin. Tiedän ainakin, miten menetellä ensi kerralla.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.