IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Lukukauden toiselle puolelle on sitten päästy ja pian koittavat kaikki mahdolliset suuret koitokset. Ei siihen enää pitkä aika ole, ei tod. Eikä siihen auta muu kuin luja jaksaminen ja keskittyminen ja motivaatio olisi pidettävä suht ylhäällä. Jos mä oikeesti nyt jaksan, niin myöhemmin ei tarvitse enää murehtia! :o Paitsi et jaksaiskin pitää ton ajatuksen koko ajan mielessä. Mut sekään ei oo hyvä et toiset potkis mua alati persuksille! Perhana.

Vois miettiä tulevia koitoksia tänne ylös. Eli yhä edelleen luvassa ovat (ylläri, pylläri) yo-kirjoitukset, penkkarit ja mahdolliset yo-juhlat! :o Mut siis noi kirjoituksethan ovat Se juttu täs, mut joukkoon on saatu lisää mieltä mustettavaa, nimittäin enkun, ruotsin ja äikän preliminäälikokeet! Mikä meinaa suomeks, et kurssien kokeet tulee suoraan ylioppilaslautakunnalta tänne koululle ja kokeet ovat ihan yo- tasoista! Että kiva näin, mut onpahan hyvää harjoitusta sit siihen HUIPENNUKSEEN!
Äikässä ainaki joudutaa istumaan luokassa 6h putkeen ja kyhätä 3 tekstitaidon koetta, no paussies, no hurry. Jospa semmosella omenalla pärjäisi. ;o

No oikeesti meillä on ruokkis välissä. :D Onni ja potkaisu.

Mut nyt jatkaisin tätä ruotsin ja enkun epidemiaa. Nimittäin kyhään aineita, aineita ja aineita aineiden perään, miks ihmeessä tulin lukioon?! @.@ No onneks tää on pian ohi.

Joo ja vielä haluaisin hehkuttaa ihan Akin kiusaks, että pääsenpäs kaivokselle töihin 2 kuukaudeks, jos näin voi Sinin sanaan luottaa. ;D Kyl siihe voi. Niin että ulkomaille saattaapi tän tytön tie viedä ihan täs lähiaikoina. Siinä 2009 v puolella. ;)

*

Mut nyt kyhäämään niitä aineita aineiden perään, murh.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.