IRC-Galleria

Ran_

Ran_

Puhalluskukka puhaltaja

Vastaus: Tiistai 24.02.2009 22:09

Menen Thaimaahan, hankin joltain poikahuoralta AIDS:in, testamenttaan koko omaisuuteni Punaiselle ristille, kuolen onnellisena ja 39 vuotta myöhemmin minut julistetaan pyhimykseksi.
Saakelin YO-infot, imekää persettänne

Suklaakeksinsyöjä ei taida käydä ammatista?
Olen syönyt jo puoli pakettia.

En tiedä yhtään mitään.
Olen ihan hukassa.

[Ei aihetta]Maanantai 23.02.2009 22:23

Dakishimete hoshikatta
Dare ka ni...

[Ei aihetta]Sunnuntai 22.02.2009 17:49

On kivaa, kun on olemassa ihmisiä, jotka oikeasti ilahtuu nähdessään minut ja näyttää sen. En arvannut, että sellaisiakin on. Se saa mielen lämpimäksi.

♥ ♥ ♥ Perjantai 20.02.2009 14:58

Teki mieli laittaa päiväkirjaan kuva :)

VALITSEN SINUT, YABU-MON (se on vamu)
JA SINUT KEITO-MON

[Ei aihetta]Perjantai 20.02.2009 14:53

TRAINING~ Maanantai 16.02.2009 19:01

Yritämme opettaa pikkuveljeä shoppaamaan naisten kanssa, jotta tulevaisuudessa on helpompaa. Harjoitusohjelmaan kuului tänään noin tunnin verran Karhussa (ja vähän muualla) kiertelyä, aika vähällä siis päästiin tällä kertaa :)

Jo tämä taisi olla kuitenkin Jupalle liikaa.
Tämän päivän shoppailutunnin suorituspisteet: 1+/10 (1+ siitä ettei valittanut juuri yhtään Seppälässä)
Toivottavasti ensi kerralla se jaksaa edes yrittää.

btw, Pipo osti tositosi ihanat kengät :33
Mitä järkeä on käyttää yksi kokonainen koulupäivä sekoilemiseen, muiden dissaamiseen ja muuhun toimintaan, jota ei hyvällä omatunnolla voi mitenkään kutsua järkeväksi? Onko lukiossa ollut tosiaan niin kamalaa ja katkeraa, ettei viimeisenä päivänä voi käyttäytyä asiallisesti ja kunnioittavasti muita opiskelijoita ja opettajia kohtaan? Eikö ihmiset tajua, että hauskanpitoon ei tarvita eläimellistä käytöstä? Minkä takia koulusta pitää tehdä järjetön juomaluola?

Fiksultakin vaikuttaneesta lukiolaisesta tulee abivuoden penkinpainajaisissa gorillaa tai orankia muistuttava tyyppi. Jos abiturientit kerran haluavat kunnioitusta, pitäisi heidän silloin osata käyttäytyä. Kuka voi ihailla kiroilevaa Halinallea, joka kaataa iloisesti "limua" kurkkuun?

Eikö koulun pitäisi olla paikka, minne on kiva mennä ja missä on kiva olla? Sanon suoraan, että tänään ei ollut kiva mennä kouluun. Heti rappusia ylös kiivetessä lentää karkkiluotisade päähän. Miksei viimeisestä päivästä koulussa (joka ei oikeasti ole edes viimeinen) voi tehdä päivää, josta kaikille tulisi hyvä mieli ja joka antaisi positiivisen kuvan lukiolaisuudesta?

En osaa ymmärtää tätä suomalaista nuorisokulttuuria. Taidan todellakin olla joko liian vanhanaikainen, tai liian naiivi ja hyväuskoinen. Olisiko minunkin ehkä aika tajuta millainen maailma oikeasti on? Minä ei aio mennä siihen typerään ja moraalisesti melko kyseenalaiseen touhuun mukaan. Mieluummin olen kunnollinen ja samalla ulkopuolinen. Haluan olla järkevä abi, jota ainakin itse kunnioitan.

Rin ringTorstai 12.02.2009 10:02

Tito: Huomenta!
Juuso: ...
Tito: ...haloo?
Juuso: Mun känny soitti taskus.
Tito: ai jaa
Juuso: Mä oon menos kouluun. Mihin aikaan sul alkaa koulu.
Tito: Puolen tunnin päästä.
Juuso(katkerana) : Eli puol yheksält.

:: JOTAIN LÖPINÄÄ ::

Tito: Hyvää yötä!
Juuso: MÄ OON MENOS KOULUUN!
Tito: No hyvää koulupäivää!
Juuso: Joo, samoin. Moi.