IRC-Galleria

RarePhenomenon

RarePhenomenon

tõkõtõkõtõkõtõkõtõkõtõkõtõk.

Blogimerkintä

- Vanhempi »

On se kumma..Keskiviikko 14.11.2007 00:16

Tänne kun en ikinä mitään kirjoittele, niin nyt olisi kerrankin asiaa. Kukaan ei kuitenkaan sitä tule huomaamaan, mutta ainakin voin sanoa olevani valittanut asiasta.
Pini kommentti tuollaisista massamurhista ja muuten vaan murhista tai muista pahoista teoista.. ÄLKÄÄ TE JUMALATTOMAT NETTIGÄNGSTERIT AUTOKO PÄÄTÄ! Eikö teitä itteänne nolota? "Vittu jos toi saatana tulis vittu kadul vastaan ni hakkaisin sen pään irti. VITTTUU!!!" Ei toi voi olla totta. Ihan käsittämätöntä. Onhan se hullua tappaa ihmisiä, mutta mitä se hyödyttää kun tekin alatte vielä riehumaan(Tai uhoomaan, joka on harvinaisen tyhmää, lapsellista ja idioottimaista). Esim. Pekka-Eric Auviselle on luvattu tehä vaikka mitä. Hah! Pahaa pahaa vastaan. Ja te vielä ihmettelette miksi tämä yhteiskunta on peseestä. KOSKA TE OLETE PERSEESTÄ. Itkekää yksin nurkissanne, älkääkä leikkikö OonPahis76529'sta netissä.

Oh btw, kuvassa ympyröitynä - "Burn in hell asshole!", "Vitun satanisti pala tulessa." "Hope he died very painfully motherfucker may satan fuck you in your skull!"
NICE SHOT! May Auvinen fuck your brains, hon.

Kiitos, rakas kansa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.