IRC-Galleria

Rastaotukka

Rastaotukka

JOO SIIS MEIKÄ O VITU HUIPPU JÄTKÄ!!

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Kissivauvva!Keskiviikko 25.06.2008 17:34

Haluan kissanpennun! Oman pikkuisen termiitin.
Mulla on kissavauvvakuume! Ihan kahella veellä!
Katoin Nitan kissavauvvan kuvaa.. ja vooi kun se oli niiin ihana!

[Ei aihetta]Keskiviikko 25.06.2008 13:33

Olipas eilen oikein mukavaa. Lähin siinä yhentoista aikaan teatterin taakse, ku en jaksanu vaan möllöttää kotona. Sitte juokasin siellä parit kaljat. Kiitsa Marjo. : ) Joskus puol yks mää sitte päädyin kotia. Tänää töitten jälkeen on sitte suora lento Raaheen. : >

12 kielinen elektroakustinen<3Tiistai 24.06.2008 23:17

Iltamat Kuosilla torstaina! <3Tiistai 24.06.2008 18:58

Tännää voisi vaikka lähtee töitten jälkeen hipsuttaan jonnekki. Nyt ulkona on kiva ilma. Paistaa ihanasti aurinko. Jesjes. Käytiin eile Naltsussa juokasemassa vähä viiniä Elisan, äitin ja Heikin kans. Heikki kerto sen nuoruudesta, kuin se oli 14veenä varastanu jonku miehen autonavaimet ja ajanu päissään sen auton paskaksi ja menny sen miehen kotia ryyppäämään ja polttanu sen talon jne.. Sillä on kyllä hyvä mielikuvitus! 8''DD
Saa tulla! <3

IHANA!!Sunnuntai 22.06.2008 17:08

Nyt se sitten tuli! Se minun ukonilma<3 Kaatamalla sattaa vettä ja rakkeita yhtäaikaa. Taivas jyrisee ja katto rapisee. Salamat vaan välkkyy. Ihanaihana<3 Voisin tuijottaa tota sadetta ikuisuuden!

[Ei aihetta]Lauantai 21.06.2008 23:55

Käytiin Elisan ja Villen kans Leeverissä uittamassa Ossia. ^^ Voi, kun se tykkäsi<3 Sitte me tultiin meille grillaileen. : )


absens> Jotia vegepaskaa moi kutaaaaa

Marjo, juuri sitä. :DD
Oltiin eile eka teatterin takana Vivianan, Tommin, Petran, Lauran, Antin ja Elisan kanssa.
Sitte lähettiin polkee pyöräälä herukkaan kaikkien juomien kanssa, se 10 kilsaa. Pysähyttiin yhen kerran juokasee yhet kalijat ja sitte matka taas jatku. Otettiin Paami matkalta mukaan ja päästiin sitte pienen harhailun kautta Jeminan luo. Siellä sitte grillailtiin ja saunottiin. Oli tosi mukavaa. Mörtin kanssa hypittiin kännissä trampalla ja se sitten lensi tosi kauniisti naamalleen sieltä alas ja aukas päänsä. Wuhuu! Ilta meni sitten vähä kummasti. Sammuin joskus kahen aikaan ja herään neljältä, ku Hämälä tullee kiskomaan ylös sängystä, et "JUHANNUKSENA EI NUKU KUKKAAN, MÄÄ TEIN MUNAKOKKELIA!" Sitte mää ryömin keittiöön ja kaikki on siellä, osa porukasta oli lähteny. Hämälä ihan emäntänä rikkoo kananmunia 'paistinpannulle', tosiasiassa puolet meni joko lattialle tai pöydälle. :DD Sitte mää meen takasi nukkumaan ja laitan sen oven lukkoon, ettei se pääse taas hakemaan mua. Sitte herään joskus puol 10, ku mullon niin hemmetin vähä tilaa nukkua. Olin sängyn reunassa, mun vieressä Jemina, sitte Hämälä (joka vei puolet sängystä) ja toisessa reunassa Petra. Meen tupakille ja katon mun mustia jalkoja. Tyttäret oli taas kirjotellu ja piirrelly mun jalat ja selän täyteen. 'Kännikämppis Katri<3 T: Lorentso' ja 'VITUN sammunalle taas jälleen. SEXYY!' Aamulla sitte ku kaikki oli heränny, niin alettiin kattoo Simpsoneita ja podettiin pahaa oloa. Mullapas ei ollu, vaikka join iha sikana. 8'DD Jemina keksi vitun hyvän iskulauseen "Säähän tykkäät Harry Potterista, niin saisinko mää tuikata mun liekehtivän pikarin sun salaisuuksien kammioon?" 8'D Oli tosi kiva olla vaan semmosella 15hengen porukalla. :)


Mutta joo, oli aivan sika kivaa!! <3

[Ei aihetta]Perjantai 20.06.2008 13:50

Olin eilen Tiian kans ottokarhin puistossa ja yllätyin aivan helvetisti, ku näin Tiian.

SE ON RUENNU POLTTAMAAN TUPAKKAAAA!!! En oo tän 3vuoden ainaka kertaakaan nähny tupakkaa sillä kädessä. 8'DD Oli aika ylläri!

Mutta joo, tänään vois käydä Naltsussa ja sit herukkaan REUB! Hauskaa juhannusta vaan kaikille! <3