IRC-Galleria

ReG

ReG

I'm just a fucked-up girl who's lookin' for my own peace of mind.

dilemma?Keskiviikko 14.10.2009 02:53

voisko joku ystävällisesti kertoo et mitä muutosta mussa/muissa on tapahtunut….?

tällä hetkellä mä oon valehtelematta tekemisissä vaan parin kaverin kanssa, ja kyseiset ei edes asu samalla paikkakunnalla kun minä itse. kuitenki nään heitä vähintään kerran viikossa. mutta sitten taas esmes Nummelassa käyn päivittäin lukuisia kertoja mut silti en mä siellä nää ketään kaveria. tai jos nään nii se on sitä että ajetaan autolla ohi ja ehkä moikataan.

sitte Nummelaan avattiin uus baari, sitä enne uus keilahalli... en kummassakaan oo käyny, vaikka tiedän että kavereita sielä kuitenkin ravaa tuon tuosta (baarissa ainakin). juuri sillon kun tää uus baari oli avattu, satuin siinä iltasella olemaan Nlassa (tuolloin tuli vielä nähtyäkin jotain porukkaa joskus) siinä oli muitakin ihmisiä ja varmasti paskanjauhannan aikana tuli myös se sanottua et "illan viimene keikka heitetty ja nyt ei oo sitte enää tänää mitää muuta ku peukaloiden pyörittelyä".. no, muut siinä olevat sitte höpisi Antonioon menosta ja näin, ei tullut mieleenkään mua pyytää. pitääkö aina lähteä vetämään pää täyteen tai ainakin pakko yks juoda jos baariin menee? ...ilmeisesti.

itseasiassa yksi tuttavani sanoi että heti hänen juomisen lopettamisen jälkeen monet kaverit vaan katosi jonnekin eikä pitänyt enää yhteyttä. onko mun kohdalla käynyt sama juttu ku ei enää toi joka viikko viinan kans läträäminen kiinnosta ni ei sitte mun seura kiinnosta muita. onko se ainoa sosiaalisen elämän ehto että viikottain vedetään lärvit ...ja sit voi käydä viikon aikana kahvittelemassa sen varjolla että pui viikonlopun tapahtumia kun kukaan ei muista kaikkea ja sitten että kuka teki mitä ja kenen kanssa?

muistan mm mun viimesimmät synttärit... alkuun karsin listaa että ketä pyytäis, mut loppujenlopuks se meni siihen että pyysin kaikkia ja sanoin vielä että kaverinkin saa ottaa mukaan jos ei yksin tahdo tulla, tai jos olen epähuomiossa jonkun unohtanut. no, mun synttäreillä oli sit kaikenkaikkiaan viis ihmistä koko illan aikana. ja niihinki synttäreihin tuli panostettua (enkä edes vaan minä) järjestystä muuteltiin että kaikki mahtuu, mä leivoin, syötävää ja juotavaa oli ihan kirjaimellisesti vaikka muille jakaa, kyyditykset oli järjestetty ja kaikkea. mut ei. ja sitten tietty viimesin kun jotain yritti järjestää, laivareissu. ihan täys fiasko. mulla oli 12 hlölle risteily ja kyydityksetkin jossain määrin jo hoidettu (taksi) mut sekin meni sitten siihen että sielä oli sitten kaikenkaikkiaan kaks ihmistä (yks mun lisäks). ymmärrän joo et viikolla joidenkin on mahdotonta lähteä jonnekin ja näin... ja joillain ei ole rahaa (sanoin kyllä lainaavani mut ymmärrän myös sen että joillain on niin paljon velkoja ettei voi lainatakaan) mut ku sit tuli myös tätä että "en mä lähde ku ei sekään lähde", siis häh?! (ja jotkut ei sitä suoraan sanonut mut huomasi kyl jotai samankaltaista syytä olevan) ...luulin et pyysin mun kavereita. ja eikö se sit riittäis, noei, okei.

mä tykkään älyttömästi järjestää kaikenlaista mut nyt ku on neki menny aikalailla päin ..ttua ni ihan ku innostais enää sen kummemmin kokeilla et tuliskohan nyt sit joitain messiinkin... seuraavan kerran sitten mun 21v synttärit… katsotaan mitä niistä tulee, vai tuleeko mitää. jos ei ni oli kyl viimene kerta ko mitää järjestän. ehkä sit just ja just voin jotkut pienet kakkukestit pitää ku täytän 50v., ellen satu ajaa kolarii ja kuolla sitä ennen.

sillon ku mulla viel oli auto, ni lähes joka viikonloppu mun puhelin soi ja soittoo tuli useestaki suunnasta, kuskiksi kyseltiin ja yleensä lähdinkin. ei mulla ollut sitä vastaan mitää, päinvastoin tykkäsin siitä hommasta. no, sit auto siirty linttaliiterin omistukseen ja sit olinki ilman omaa autoa. nää soitot alko vähenemää ja vähenemää kunnes loppu kokonaan. kyllä mulla oli ja on mahdollisuus päästä liikkumaan vaikka omaa autoa ei olekaan. ja ylipäätänsä sekö sitten olikin ainoa syy pitää yhteyttä et tos on kuski joka aina lähtee ajamaan, eikai?

äkkiseltään noin yleisesti tää vaikuttaa vaan mun marinalta että minä olen kotona ja minulle pitää soittaa ja minua pitää pyytää ja minä minä minä. ei nyt ihan niin kuitenkaan…

viel tos jotkin ajat sitten päivittäin, tai lähes päivittäin soittelin ja laittelin viestiä ihmisille ja kyselin kuulumisia ja tekemisiä ja ruinasin kahville ja ties mitä. keikkojen jälkeen jäin Nummelaan palloilemaan johonkin parkkiin et joku vois vaik ohimennen tupakille tulla tai jotain.... mut siinä vaiheessa ku tajuu et sä oot aina se joka soittaa sä oot aina se joka kysyy kuulumisia ja sit et kaverit vaan ajelee ohi ni alkaa vähä miettii... sit tein tätä et jos en vähään aikaan otakkaan johonki ihmiseen yhteyttä, ni ottaako se muhun sitte ku ei musta kuulu, ja jos ni millä asialla. no aikalailla se meni sitten siihen että ei mulle kukaan soitellu. ja sit jos puhelin soi, kysyttiin kyytiä, tai rahaa lainaan tai jotain muuta yhtä ihanaa.

mä oon monesti ja monelta kuullut tän selityksen et "sä oot aina töissä". mun duuni on sinänsä hanurista et tavallaan oon kokoajan kiinni, mut kuitenkin pääsen vaikuttamaan mun työhöni siltä osin et millon menen seuraavalle keikalle. ja jos mua jonnekin pyydetään ni kyl mä sitten myös vapaata saan.
ja kuitenki, aina ehtii tupakalle ja helposti kahvillekin.

noin muuten en vapaata pidä jos ei mitään tekemistä ole tiedossa koska mä en tykkää istua vaan himassa pyöritellen peukaloita ku sit tulee mm nää tämmöset ajatukset päähän ja alkaa lievästi sanottuna hajottaa. eli suomeks sanottuna mä teen töitä ku hullu pitääkseni pääni kondiksessa (vaik hölmöltä tuo kuulostaa mut se auttaa) tässä työssä kun ei sitten ehdi ajattelemaan omia asioita sen kummemmin ku on tuolla liikenteen seassa.

syy miks tänne kirjoitan on aika yksinkertainen. oikeastaan lähes kaikki kuitenki käyttää Naamakirjaa joten eiköhän mene tämä viesti perille. ja myöskään en kenellekään henk.koht mietteistäni sen kummemmin sano koska uskon että kyseiset immeiset kyllä tästä tekstistä itsensä tunnistavat (elleivät ole tyhmempiä kun luulin). ja joskus oon kuitenkin joko enemmän tai vähemmän suoraan eri ihmisille harmitellut tilannetta mut ei mua kyllä ole noteerattu yhtään sen enempää.

joten... menisköhän mun viesti paremmin kirjoitettuna ihmisten kalloon et ilman näitä muutamaa kaveria ja sit mun aikaavievää työtä olisin ihan hajoamispisteessä miettiessäni et "onko mussa vikaa vai/ja onko kaikki paskaa"... en kuitenkaan ihan viitsi sille linjalle lähteä et tää olis vaan niin vääristynyttä ja sisäänpäin kääntynyttä porukkaa, uskon aina parempaan huomiseen (vitun sinisilmäisyys).

mun tarkoitus tässä ei oo haukkua ketään eikä loukata tai muuta vastaavaa (siksi ei mm nimiä missään) mut vetäkää herne-maissi-paprikat nenään jos siltä jostain kumman syystä tuntuu, mut se ei ole mun tarkoitus vaan omaa näkökulmaa asioista pyrin tuomaan esille. enkä nyt väkisin tässä hae sitä että mun puhelin alkais soimaan ja viestiä pukkaa mut olishan se kieltämättä ihan kiva että saisin joskus päivässä jonkun muunkin viestin kun vaan pankista tilitiedot vähän yli kuus.

ja sit viel yks mieteÂ… tarviiko yhteydenotto aina jonkun kunnon syyn?

joo ei mulla tällä erää muuta…
Reg kuittaa ja lähtee nugguu

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.