IRC-Galleria

Maailmassa on mitä typerimpiä muoteja.. ja ihmiset ovat mitä typerimpiä olentoja. Jos esimerkiksi teiniprinsessa Paris Hilton keksii jonkun uuden villitykset niin monet seuraavat heti perässä, siitä huolimatta kuinka typerältä se näyttää. Niimpä tänään kulutin aikaa miettien miten saisin läpi tämän loistava idean:

NENÄKARVOJEN VÄRJÄYS!

mikä olisikaan mahtavampaa kuin kirkkaan vihreänä hehkuvat sieraimet! tai UV valossa loistavat discojen hitti nenut! Tai mikä hienointa, sieraimesi voisivat mätsätä iiristesi kanssa! Ainoa vaan että vetyproksidilla värjätessä riskejä olisi; aivokuolleisuus ja nenä/aivoverenvuodot... mutta who cares? hennavärillä sitten punaiset sieraimet jos ei muulla uskalleta. Tietysti hajuaistin voi tossaki menettää, mutta jos ihmiset ei haista mitään, ei tartte käyttää deodorantteja ja ilmakehään ei ainakaa sitte pääsis sitä kautta mitää kaasuja ja maailmaa pelastettaisiin! Värjätkäämme siis nenäkarvamme kasvihuoneilmiön estämiseksi!

Ihmiset kuitenkin alkavat kyllästyä tähän "täysin karvattomaan posliini porukkaan" ja rupeavat menemään tähän toiseen ääripäähän. Nenää mallina käyttäen ihmiset rupeaisivat ottamaan nenäkarvojen pidennyksiä ( aivan kuten hiustenpidennyksiä tai irtoripsiäkin ) Sitten voitaisiin tehdä rastat tai vaikka letit roikkumaan nenästä... Tämä olisi tietenkin vähän epäkäytänöllistä flunssa aikaan...
( --> Tässä vaiheessa sain kommentin; "saat tuon idean läpi kunhan buukkaat Parisin poseeraamaan alasti nenäkarvoissasi" nenäkarvoissani? Parisilla on kyllä ihan omat pidennykset, ja ne peittäisivät juuri ja juuri kaikki strategiset paikat. niin kyllä. tästä tulee uusi hitti)

Nooh.. jos nenään ei oteta karvojen pidennyksiä, niin mites olisikaan sääriin? Hyvästi sileät sääret ja tervetuloa letitetyt ja pidennetyt sääri karvat! tanssiessa rytmikkäästi heiluvat sääriletit oisivat aika rok rok. ja jos ei ole kova tanssimaan ja haluaa jotkin vähän hienostuneemmat sääret voi tehdä säärtä pitkin menevät letit, vähän niinkuin ranskanletit?

Näen jo silmissäni kun ideani lyövät läpi ja hollywoodin supertähdet kävelevät punaisella matolla letitettyine säärineen ja metrinpitkien vihreiden nenäkarvojen kanssa. mitään sen eroottisempaahan ei voi olla.

Yritin jopa demonstroida näitä ideoita leikkaamalla kaverini hiuksista tupsut ja kiinnittämällä ne teipillä nenää, pitäessäni puhetta tästä kyseisestä aiheesta. ja minua pidettiin hulluna. niinkuin kaikkia neroja ennen kuolemaansa..

Taidan nukkua liian vähän?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.