IRC-Galleria

Blogi

« Uudemmat -

IHMISET!Lauantai 12.09.2009 19:22

Kännykän muisti on tyhjä.
JOTEN:
Kaikki te hanipööt jos lähettäisitte tekstiviestiä jossa on teiän nimi että saan koottua vanhat tiedot takas.

Psykopaatti-varikset!Tiistai 05.05.2009 22:07

Lenkitin pikku kissaani Hippua rauhassa täällä helsingissä ja sitte yks jumalattoman iso varis päättää yrittää syödä mun kissan! voi jumalauta. Tiesin että helsingis on psyko-lokkeja mutta että variksetkin! Eikä Hippu oo mikään maailman pienin kissa edes! Kun kaappasin kissan syliini "turvaan" ni tää varis päättää sit tehä hyökkäyksiä vielä muaki kohtaan. kiva kiva.
aattelin aluks että onpa utelias varis ku seuras meitä koko lenkin ajan mutta että kannibaali....

Luoja.... ;DLauantai 02.05.2009 17:43

http://www.youtube.com/watch?v=V9-LE5KmM6w&feature=channel_page
Ohoi EIII... Maija tulkoot Kallioooon! xD

JEAH!Keskiviikko 29.04.2009 23:15

Netti netti netti! JEEE ja oma läppäri! JEEE! voin taas datata!

HÄHÄ ! so long NummelaCity!Perjantai 03.04.2009 19:03

Muutin Helsinkii, että Adios amigos!
Tervetuloa vaan kahville sit jos tulee ikävä. :D

(aaa,joo, ja hiukset on nnnyt viimein päässeet luonnolliseen kuosiinsa. tumman, tumman, tumman ruskeat. jeejee. identiteettikriisi.--> Näytän yhä enemmän sisareltani, kun asutaa yhdessä, meitä ei enää kohta erota. paitsi pituudesta. )

Tunisia.Sunnuntai 19.10.2008 16:23

Noh.....

Minä. en. puhu. venäjää. - Mutta matkaoppaamme puhui, lentolippumme, kaikki tiedot ja kaavakkeet olivat VENÄJÄKSI. mikäs siinä. selvittiin kuitenkin hotellille asti. ( ja myöhemmin maasta pois)

sen siitä saa ku lähtee viron kautta. Ihan ok hotelli ja sillee, ranta upee. miehet ahdistelevia.

Alkuviikko oli oikein mukava:
Minut heitettiin/tönäistiin uima-ataaseen, olin salsa-kurssilla, ratsastin kamelilla vuorille, olin diskoissa, lähdin seilaamaan merirosvolaivalla, josta meidät heitettiin laivankannelta alas keskelle sinistä merta, otin aurinkoa, hotellissa oli drag show..

Ja sitten. elimistöni päättää pettää minut. ensin korvatulehdus, sitten ääni rupee lähtemään, sitten ruokamyrkytys ja 39asteen kuume. Siellä sitten hourailin jotain ihan pimeetä ja paikallinen lääkäri yritti pakottaa minut klinikalle tiputukseen. Mutta ehei enhän minä sinne lähde, eihän ne puhu ku ranskaa ja arabiaa siellä.. ja muutenkin kyllä vähän hirvitti, kun on kuunnelut kauhutarinoita näistä arabianmaiden sairaaloista. ..
( en muuten halua vähään aikaan syödä mitään kovin eksoottista. tunisialaisiin ruokiin en varmaan tässä elämässä enän koske, niissä oleva yleinen sivumaku saa minulle jo kylmiä väreitä)

noh niinpä kiduin pari päivää ja lähdin lentokoneella viroa kohti.
Lento on 3 tuntia myöhässä, mutta onni onnettomuudessa: "myöhästyneen lennon vuoksi me saamme ilmaista ruokaa" JA MITÄ RUOKAA! Länsimaisia kolmiovoileipiä! JES! ensimmäinen ruoka kolmeen päivään jonka oon oikeesti saanu menemään alas!
Noh.. saavumme lopulta viroon josta oli tarkoitus mennä suoraan laivaterminaaliin odottamaan laivan lähtöä, mutta perkele.. kello on about 3.. laivaterminaali aukee klo 6.. Jäämme äitini kanssa ulos, sateeseen, kipeinä, hengaamaan paikallisten spugejen kanssa siihen terminaalin eteen pariksi tunniksi. Oli kylmä. oli saakelin kylmä.
errr.... Pääsin sitten kuitenkin kotiin.. ja sain , ah , niin ihanan suomalaisenmakuista ruisleipää!

Ei ehkä maailman rentouttavin loma, mikä sen piti olla, mutta aika mielenkiintoinen kokemus sinänsä ;D
Mikseivät ihmiset arvosta nerokkaita ideoitani? ;)

ja MITÄ YLEENSÄ ON KAUNEUS? MIKÄ SEN MÄÄRITTELEE?

Maailmassa on mitä typerimpiä muoteja.. ja ihmiset ovat mitä typerimpiä olentoja. Jos esimerkiksi teiniprinsessa Paris Hilton keksii jonkun uuden villitykset niin monet seuraavat heti perässä, siitä huolimatta kuinka typerältä se näyttää. Niimpä tänään kulutin aikaa miettien miten saisin läpi tämän loistava idean:

NENÄKARVOJEN VÄRJÄYS!

mikä olisikaan mahtavampaa kuin kirkkaan vihreänä hehkuvat sieraimet! tai UV valossa loistavat discojen hitti nenut! Tai mikä hienointa, sieraimesi voisivat mätsätä iiristesi kanssa! Ainoa vaan että vetyproksidilla värjätessä riskejä olisi; aivokuolleisuus ja nenä/aivoverenvuodot... mutta who cares? hennavärillä sitten punaiset sieraimet jos ei muulla uskalleta. Tietysti hajuaistin voi tossaki menettää, mutta jos ihmiset ei haista mitään, ei tartte käyttää deodorantteja ja ilmakehään ei ainakaa sitte pääsis sitä kautta mitää kaasuja ja maailmaa pelastettaisiin! Värjätkäämme siis nenäkarvamme kasvihuoneilmiön estämiseksi!

Ihmiset kuitenkin alkavat kyllästyä tähän "täysin karvattomaan posliini porukkaan" ja rupeavat menemään tähän toiseen ääripäähän. Nenää mallina käyttäen ihmiset rupeaisivat ottamaan nenäkarvojen pidennyksiä ( aivan kuten hiustenpidennyksiä tai irtoripsiäkin ) Sitten voitaisiin tehdä rastat tai vaikka letit roikkumaan nenästä... Tämä olisi tietenkin vähän epäkäytänöllistä flunssa aikaan...
( --> Tässä vaiheessa sain kommentin; "saat tuon idean läpi kunhan buukkaat Parisin poseeraamaan alasti nenäkarvoissasi" nenäkarvoissani? Parisilla on kyllä ihan omat pidennykset, ja ne peittäisivät juuri ja juuri kaikki strategiset paikat. niin kyllä. tästä tulee uusi hitti)

Nooh.. jos nenään ei oteta karvojen pidennyksiä, niin mites olisikaan sääriin? Hyvästi sileät sääret ja tervetuloa letitetyt ja pidennetyt sääri karvat! tanssiessa rytmikkäästi heiluvat sääriletit oisivat aika rok rok. ja jos ei ole kova tanssimaan ja haluaa jotkin vähän hienostuneemmat sääret voi tehdä säärtä pitkin menevät letit, vähän niinkuin ranskanletit?

Näen jo silmissäni kun ideani lyövät läpi ja hollywoodin supertähdet kävelevät punaisella matolla letitettyine säärineen ja metrinpitkien vihreiden nenäkarvojen kanssa. mitään sen eroottisempaahan ei voi olla.


Yritin jopa demonstroida näitä ideoita leikkaamalla kaverini hiuksista tupsut ja kiinnittämällä ne teipillä nenää, pitäessäni puhetta tästä kyseisestä aiheesta. ja minua pidettiin hulluna. niinkuin kaikkia neroja ennen kuolemaansa..

Taidan nukkua liian vähän?

Ps. Tajusin että pelastamme luonnon myös, kun eihän meidän tarvitse käyttää vaatteitakaan kun kasvatamme paksun turkin päällemme, niin ei tule päästöjä vaateteollisuudesta ja säästyy lapsityövoimaakin :D HAH!

käsityksemme keskustelusta. Tiistai 01.07.2008 00:19

Tomi sanoo:" toi jätkä on ihan tossun alla..."
johon Micke reagoi: " aika jännät silmät tol"
, mihin taas Teemu toteaa: " Amerikkalaiset bussit on hienoja"
johon minä vastaan: " just tommone takki et näyttää hyvältä vaan kun se on auki.."

Kaikki ihan messissä.

Kehittävää keskustelua ei saa aikaiseksi elokuvien aikana.

---
T:" sul on oikeen kaunis ääni ja mä kuuntelen sitä kyl oikeen mielelläni. kuhan et käytä sitä laulaen"

- kiitos.

[Ei aihetta]Tiistai 17.06.2008 21:04

"Kallion lukioon on 13.6.2008 valittu 155 uutta opiskelijaa. Onnea uusille kalliolaisille!"

- kiitos ! :D
« Uudemmat -