IRC-Galleria

ReetaBulu

ReetaBulu

sähköjä mun yläkertaan koskaan vedetykkään ei

miettii ja miettii vaanPerjantai 31.03.2006 17:27

viime yönä mietiskelin yhtä kertaa, kun oltiin mökkeilemässä Annan, Jassun ja Jetron kanssa, ja joku kysyi mikä biisi on koskettanut eniten. No silloin ekana mieleen tuli Raffe Leppäsen~Hän, nyt kun tarkemmin miettii, niin onhan niitä muitakin. Esimerkiksi joskus kun ehkä kolmetoista vuotias olin ja ajettiin Tiian ja äitimamman kanssa salorantaan, ja radiosta soi J Karjalaisen~Laura Häkkinen, niin kyllä sekin vähän hiljensi. noita kumpiakin yhdistää se, että molemmissa joku kuolee, ja sitten harmittaa. Hyviä kapaleita ovat kyllä.
Nykyään, jos vaikka yöllä yht'äkkiä alkaa koneelta soida (nykysen ihqdaa neGAYtiven) eli siis negativen~Still Alive,pistää se kummasti miettimään. ei mitenkään erityisen hyvä biisi, mutta tuo mieleen niin tajuttomasti muistoja. Joskus kun kierrettiin vielä kysesisen bändin keikkoja, aina tämän tullessa pidettiin käsistä kiinni eturivissä, ja oltiin ihan fiiliksissä. Sen takia kannatti odottaa tuntikausia. bändin kautta kun saatiin ihan loistavia ystäviä, joita näitäkään ei näe enää yhtään tarpeeksi. Tuskin koskaan mennään enää samalle keikalle ja pidetään käsistä kiinni. Tuskin koskaan enää voi sanoa että ME mennään sinne ja tänne ja ME tehdään sitä ja tätä. Eipä ole Meitä enää. Kyllä siinä vähemmästäkin alkaa harmittaa.
Sitten on myöskin Private Linen~Sleep Tight ja selflovesick, jotka myöskin tuo paljon muistoja mieleen, tosin ihan erilaisia kuin tuo still alive. Tuskinpa koskaan enää tulee samankaltaisia hienoja muistoja.
No, nyt voi vaan muistella, eikä koskaan sovi unohtaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.