IRC-Galleria

ReetaBulu

ReetaBulu

sähköjä mun yläkertaan koskaan vedetykkään ei

Blogi

- Vanhemmat »

kaik män eikä piisantkaaMaanantai 12.12.2005 02:21

huhhuh, taas viikonloppu tuli ja meni.. perjantaina oli kivaa, niin kauan kun sitä kesti, el tässä tapauksessa noin puoli kahteen jolloin mä ja emma väsähdettiin oskarin takapenkille, tai siis lepuutettiin silmäluomia ;)
lauantai oli..hmm..no erilainen. muorin 80v juhlat naantalin kala trapissa, ihan kivaa joo..... 13 ihmistä meitä siellä oli, ja vanhusten mielestä mä olin sit niiiiiin äitini näkönen , tota en ole useasti kuullutkaan.. ja kaiken maailmaan sotamuistelot ja muut "mukavat" muistot tuli sitten kuultu muorin ja hänen hamina sukulaistensa suusta, ai että kun sillon kaikki tehtiin itse jnejnejnejne.. kymmenen aikaan vissiin pääsin normaalien ihmsten seuraan, kun sini ja emma tuli meille heti kun ravintolasta päästiin pois. sitten haettiin jossain vaiheessa emman luota mulle olutta, ja kaikki alkoi näyttää valoisalta :) tässä vaiheessa vieraat olivat siis lopullisesti meiltä lähteneet.
ja sunnuntaina mä ja emma heitettiin itsemme roskiin, kun oltiin syöty "pizzaa" "pizzeriassa", eli pikku pizzoja meijän keittiössä, oli kyllä kynttilä ja kaikki..
mitäköhän nyt pitäisi tehdä?

"ISO TUOPPI!"

voi sentäänMaanantai 28.11.2005 13:26

jes, meitsikin ekaa kertaa sitten tänne kirjottelee, saapa nähä miten käy! =)
jep, viikonloppu takana taas jälleen ja seuraava fiksu ja kypsä arki edessä.. perjantaina mennään emman kanssa teatteriin! (EIKÖ NIIN EMMA???) hehe. piiri pieni pyörii ja reeta menee nyt aamutupakalle.
- Vanhemmat »