IRC-Galleria

Animecon '07Sunnuntai 15.07.2007 21:54

Jälleen kerran oli liian kivaa. :'D Mitä nyt satoi kokoajan ja jalkoja särki, enkä uskaltanu halata Yaoi Fairya D: Ja mun sateenvarjo melkein tappoi ihmisiä, really. Ja mulla on tyhmä kamera, kun sinne ei mahdu kuin 15 kuvaa ilman muistikorttia, joka ei juuri mun tuurilla toimi.
Ehkä uppaan jotain kuvia tänne, kunhan jaksan siirtää ne koneelle ja jos ne ei oo kaikki ihan heilahtaneita. Suurin osa kuvista on cossikilpailusta, lähinnä niistä voittajista. Mutta onneksi kaikki muut ihmiset otti kuvia kaikista cosseista, ni voin kyylätä niitä täällä galleriassa. :D
Syötiin tikkareita Henkan kanssa ja kuolattiin ihmisten pukuja. Ja käytiin Sayonaran miitissä, joka oli varsin pikainen, eikä kyllä ainakaan miulle ollut kauhean valtaisa kokemus. :D; No näkipä niitäkin ihmisiä.
Ei vastaväitteitä; paras cossi koko tapahtumassa oli se über hot Fran FF XII:sta ja sen yhden Demyxin kitara oli upee :D Gotta love that! No okei, ne kaikki oli ainakin omalla tavallaan hienoja, ja olihan ihmiset nähneet vaivaa niiden eteen, ni pitää kunnioittaa sitä, itse kun oon liian laiska cosplay-pukujen tekemiseen. XD how pathetic.
Rahaa meni.. 80 euroa. Mangaa(ei yaoia tällä kertaa,liian kallista x_x), Prince of Tennis-kangasjuliste ja idolini Skitsoneidon originaali piirros ja kirjanmerkki. ♥

Yay, ensi vuonna uudelleen. Kiitos hienosta conista, oli mukavaa. [: HAPPATAI!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.