IRC-Galleria

Jees ja lupa sukeltaa..Perjantai 24.07.2009 02:47

Tänään töiden jälkeen käytettiin Teron kanssa nuo kaksi paskanaamaa uimassa.. Lilo ei koskenutkaan veteen, mutta Koda kaivoi aaltoja minkä tassuistaan kerkesi ( kun aalto tuli alkoi kaivamaan hulluna pohjaa.. tyhmä kun on). Kun lähdettiin taaplaamaan koirien uimarannasta kotiin päin mukanamme oli yksi valkoinen koira ja yksi mustan,ruskean ja valkoisen sekoitus (kai koira sekin), kun uimarannalle mentäessä mukana oli ollut kaksi valkoista koiraa. Illalla leivoin "terveyssämpylöitä" eli ruissämpylöitä, toodella hyviä..mums. Ja vastapainoksi pätkismuffineja ettei vain pääsisi tissit pienemään. :D Juhis tuli illalla käymään (haistoi kai muffinit 5km päähän) ja alusti meitin tietokoneen uudelleen.. eli hyvästi kaikki asetukset, nyt sitten ihmetellään uudestaan kaikki säädöt kohilleen..

Huomenna on perjantai ja kauhiasti kutkuttaisi pikkusen lähteä käymään viihteellä, mutta lauantaina töitä joten katotaan nyt...

Sain HP6 luettua, eli nyt voi hyvillä mielin mennä katsastamaan sen elokuviin.. En ymmärrä miten nuo kirjat koukuttaa aina näin pahasti, sillä aloin lukemaan HP7.. katotaan mitä teen sen jälkeen, enää ei ole jatkoa sille kirjasarjalle.. alustako taas?? kymmenenteen kertaan.. en usko.. kai se jää nähtäväksi..

mutta nyt nukkumaan-> öitä ja ötötöitä

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.