IRC-Galleria

Blogimerkintä

- Vanhempi »

perus perjantaiSunnuntai 02.10.2005 03:07

Ensimmäinen bloggaus ever :)

Joopajoo, perus perjantai... kolmessa baarissa ennen kuin löytyi hyvää seuraa, siinä sitten välillä blackjack-pöydässä, välillä pöydässä, juttuseuraa riitti onneksi... Neljän maissa sitten kotona ja 4.30 olin tekemässä muusia ja kalapuikkoja, wtf? Ihme päähänpisto taas... Naapurin likka tuli käymään samoihin aikoihin sitte tupakalla, vain tupakalla :) Pari kaveria soitti jatkoista, empä jaksanut pitää enää viiden aikaan, se siinä, ilta ohi ja peiton alle.

Aamulla sitten verkkopankista katsomaan paljonko on rahaa mennyt.... Joo, 5 nostoa yhteensä 300 euroa. Äkkiä lompakolle katsomaan, noh siellä oli sitten 100e onneksi vielä, ja eteisen pöydällä suurehko kasa pelimerkkejä, vielä laskematta.

18.00 maissa pääsin vihdoin sängystä ylös, todellisuus voitti, töissä piti olla 21.15.

Nyt täällä sitten istuskellaan ja odotetaan että pääsee kotiin laskemaan chippejä, kerrankin suht pirteä kun ainakin tuli nukutuksi reilusti. Ja ei - ei ole krapulaa :)

Mysteeri odottaa vielä tulemistaan, lompakossa perjantain jäljeltä kaksi käyntikorttia vähemmän kuin päivällä, nähtäväksi jää kenelle ne olen antanut - en ainakaan silloiselle seuralaiselleni.... Noh, ehkä joku soittaa ehkä ei, se on fifty sixty.

Onneksi on pari seuraavaa viikonloppua töissä ettei pääse tuhlaamaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.