IRC-Galleria

ainiinMaanantai 05.12.2005 07:45

en tajua ihmisiä joilla on kauhea pakkomielle olla parisuhteessa, ihan kuin olisi parempi olla väkisin suhteessa kuin olla sinkku, häh? ihme epeleitä :D

hohoMaanantai 05.12.2005 07:41

olipa kerran olut taas ;)

ainiin marraskuu meni ilman nettiä ja radalla oltiin about 20 kertaa

life is beautiful!

hohSunnuntai 04.12.2005 18:13

olipa kerran olut

entä nytLauantai 05.11.2005 00:14

mitähän tänäyönä tapahtuu :P

tylsää?Perjantai 04.11.2005 03:38

onko töissä tylsää yöllä? no ei, täällähän on kamera!

rakas päiväkirja (idea by Tumpe)Tiistai 01.11.2005 13:38

Muuton tohinassa menee päivä, ja kohtapuolin lähtee nettipiuha. Jää auriasta riippumaan koska seuraavaksi pääsen nolifen pariin (paitsi töistä). Öh. Jep. Luultavasti menee kuukausi, ainakin viimeksi meni, en jaksa vaivautua soittamaan ja kysymään.

Ehkä nyt tulee todistetuksi että IRC-Galleria toimii myös ilman minua :D

Kuulemisiin kaikille tutuille, kyllä sitä muuallakin törmää ;) Kakkaan ainakin, tiedät missä.


_o/ _o/ _o/ _o/ _o/ _o/ _o/ _o/

ankka-probleemaTiistai 01.11.2005 04:41

Uudessa kämpässä on kylpyamme.

Kaveri tarjosi vaaleanpunaista kumiankkaa sinne.

Käynkö ostamassa keltaisen vai hyväksynkö anteliaan tarjouksen, siinä pulma.

Vaaleanpunainen ois kyllä aika porno, hmm, niin ja kiitti karkki sitte jos otan huostaan lemmikkisi :D

hmmMaanantai 31.10.2005 15:28

Taitaa 99% naisista olla hulluja seksin perään <virne> eikä tämä ole mikään pahan asian tilitys <hymy>

taas venyiTorstai 27.10.2005 17:48

Taas venys vähän treffeillä käynti, just pääsin kotiin ja aika kauhea olo.

Tänään kotiin lähtiessä eksyilin runosmäessä toden teolla kun kaveri oli tulossa hakemaan, sekava paikka. No pääasia että löydettiin toisemme ja pääsin kotiin, kaveri tosin myöhästyi töistä :)

Noh oli mahtava ilta, yö ja aamu (lisäksi siellä oli maailman ihanin kissanpentu joka tykkäsi nukkua kainalossa tai mahan päällä <3), ei mennyt edes rahaa kun pokeri antoi kaikki takaisin ja vähän tippiäkin vielä päälle. Uudestaan joskus, nyt pitää keskittyä kamojen pakkaamiseen ja viikonvaihteessa edessä olevaan muuttoon.

Väsy. Pitää varmaan yrittää syömistä jos pysyisi lasagnet sisällä, joo.

RadallaLauantai 15.10.2005 20:23

Voiskai sitä eilisestäkin kirjottaa...

Oltiin sitten kavereiden kanssa ensin paikallisessa ottamassa pohjia, sitten siirryttiin Turkuun päin, oltiin vähän etuajassa niin käytiin viskissä yhdellä (mut eihän siel ollu edes nörtti-anskua).

Siirryttiin sitten siitä katsomaan Onnelaa. Portsarit ja järjestysmiehet ja lipunmyyjät ja narikkaäijät ja kaikki kauhean positiivisia "terve terve" - "blaablaablaa" - "hyvää illanjatkoa", ei ole ennen tullut vastaan Turussa tuollaista toimintaa. Paikka on todella hieno, sisustus rokkaa.

Erityisen huomion kiinnitti piiiiitkä muutaman metrin levyinen "kävelykatu" jonka molemmin puolin on pöytiä ja penkkejä, sitten se "kävelykatu" päättyy pyöreähköön huoneeseen jossa on tanssilattia ja dj-pöytä, älyttömän hieno paikka. Lisäksi valaistus oli muistaakseni upean punasävytteinen.

No sitten siellä oli joku mr. Turhuus kilpailu ja niille annettiin sitten koko rokkibaari-osio käyttöön, olipa siellä jotain näitä Turun siivelläeläjä-julkkiksiakin, ehkä Turun säälittävimmät ihmiset. Nojoo se siitä, misterit teki siellä jotain en tiedä mitä, semifinaalit oli.

No sitten lähdettiin Onnelasta jostain syystä Sokeriin, öö, ikävä kyllä. No oltiin siellä sitten yhden verran, se siitä, en pidä paikasta (nörtit ei tykkää sokerista, vai mitä ansku?).

Matka jatkui forteen, siellä oltiinkin sitten loppuilta, oli kerrankin hyvä ilta black jackissa - tarkoittaa etten jäänyt häviölle kuin vähän :DD

Se siitä, ennen taksijonoon liittymistä kävin snägärillä, siellä taisi mennä jonkin aikaa, koska tein kotona sitten vielä muusia ja kalapuikkoja 05.30 mut hyvää oli ja kaikki meni alas :D

Eikai siinä sitten sen kummempia, jaaniin 2 käyntikorttia puuttuu, taidan jättää ne jatkossa kotiin.