IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

hmm...Lauantai 01.12.2007 00:26

Kela selventää päätöksiään.

Asumistuki:
-Ei makseta mitään. Mitäs menit sellaiseen kämppään, ettei ole varaa vuokraa maksaa. Mitä tästä tulee, jos ruvetaan jokaisen asumisia makselemaan. Muutat heti, saatana, pienempään ja halvempaan kämppään tai näin kesällä vaikka telttaan. Mikä järki tässä on, että sinulle maksetaan osa vuokrasta, että pääset niillä rahoilla Turkkiin ja karaokeen. Tästä päätöksestä ei sitten voi valittaa, ja jos näytät naamaasi meidän konttorilla, niin usutan vahtimestarin heti kimppuun. Tuliko selväksi vai tulenko vääntämään nenästä, hä!

Eläkeleikkaus:
-Vanhus! Nyt otetaan sinulta vähän eläkkeestä pois. Ei viitsitä vanhaa ihmistä vaivata lainkohtia ja eduskunnan päätöksiä luettelemalla. Näet sitten, kun tulee eläke, että on pienempi. Tässä vielä selkokielisesti. Eläkkeesi pienenee! Saat vähemmän rahaa! Hyvää kesää!

Lapsilisä:
-Teille on kuulemma tullut toukka. Mikäs siinä, kai siitä on jotain maksettava. Mutta sen verran tulevaisuuden varalta, että et kai nyt ala niitä urakalla tekemään. Ei se ole pohjaton meidänkään rahamassi. Mistä sitä tietää kuinka kauan tätä riittää. Äitiyspakkaukset pitää olla, kelakortit painaa näille kakaroillekin. Ei ole halpaa lystiä se.. Että pitkin hampain maksetaan. Muumivaippoja ostelet sitten ja persikanmakuisia purkkimössöjä. Kuulepas pikkupiika, kun me toimiston tädit oltiin pienten lasten äitejä, niin sideharsovaipat kuivateltiin, tissiä annettiin kolmevuotiaaksi, ja jos jotain sosetta niin pihlajanmarjasta. Silloin ei käyty synnytysvalmennuksia eikä olleet isät kädestä pitämässä, kun saunassa heinätöiden ja iltalypsyn välissä kuusikiloisia pojanjölliköitä syöksysynnytettiin.

Lääkekorvaus:
-Sinähän nyt Juhani perkele olet, tänne lähetät Viagrakuittejasi, että korvauksia. Kuule menee meidän rahat tärkeämpiin lääkekorvauksiin kuin sinun syntymävelton kalusi tukemiseen. Onko tässä mitään järkeä, että sinä, vanha mies, alat sitä akkaasi vuosikausien tauon jälkeen kiusaamaan. Se menee siitä sekaisin ja kantaa tänne sitten päälääkärin kuitteja. Tämähän on päättymätön noidankehä. Kun luonto on jo järjestänyt sinut pois pelistä, niin anna olla hyvä mies. Nauti ettet ole enää vaginan orja. Mitä alat itteäs kiusata mokoman värkin kanssa. Riittäköön sinulle tämän kirjeen liite. Me konttorin likat arvottiin yksi, kuka on istunut kopiokoneen päällä. Turha tulla konttorille arvailemaan kuka se on...Hanki terveempiä harrastuksia, käytä liitettä katiskanmallina.

Opintotuki:
-Teini! Kyllä se on tämän sinun opintotukesi kanssa sillä lailla, että ei makseta mitään. Sen helevettiäkö sinä menit sinne kulttuurituottajakurssille! Mikä se sellainen kulttuurituottaja on? Mitä se kulttuuri on? Pitäisikö sinulle pöljäkkeelle maksaa tuhansia euroja, että narraat jotain patalapunvirkkaajia, joilla on korvat kuin kierrevihko. Säästäisitte ne lävistys- ja tatuointirahat niihin opintoihin? Menisit töihin, iso ihminen. Ettet häpiä!

Elatustuki sitten kun sekin siirtyy Kelan raskaille hartioille:

- Ai sitten jätit sen juopon hullun? Yhteiskunnanko pitäis nyt se työtävieroksuva heittiö ja ne aadeehoodeet ja eisiidiisiit ja mitä niitä sulla onkaan elättää? Älä luulekkaan. Eikö aikusesta naisesta ole sopimaan riitoja? Tartte olla naama mursunvitulla ja nalkuttaa koko ajan. Perhesovusta ihmisellä tietoakaan. Ookko niin vastarannan kiiski ja kyvytön kompromisseihin senkin kompuramissi vai mikä sissi luulet olevasi ku et miestä osaa pitää? Oisit osannut olla ihiminen niin ois joku päivä se juoppoki parantunu. Luuletko olevas muka jotenkin parempi vai? Todellaki. Olevinaan itsellinen nainen vaikka onkin yhteiskunnan elätti! Eikö yhtään hävetä? Ei täyspäinen työkuntonen ihminen kelaa tarvi – kela on vähintäänki rollaattorilla kulkevia varten. Että muka elatustukianomus, älä unta nää! Mee kuule helevata ensalkuun anomaan se ukkos kotiin sillan alta, leivo sille pullaa ja unoha veministiset kotkotukset. Ei teikäläisen pärställä ja luonteella kuitenkaan juoppoja kummempia isketä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.