IRC-Galleria

Blogi

« Uudemmat - Vanhemmat »

ihQ !?!Perjantai 20.01.2006 21:43

Joo tein sitten ihQ-testin ;D

Tulos:

Oot sanalla sanoen ihQ. Coolia tyyliäsi ihaillaan ja joskus myös kadehditaan. Sinähän teet niin kuin itse haluat etkä anna muiden päättää puolestasi.

Ok...;D

Danny Gloverin sanoin:

I'M TOO OLD FOR THIS SHIT !!!

Se kesti sittenkin...Tiistai 17.01.2006 13:30

Nimittäin kännykkä. Pari viikkoa vanha nokialainen tippui eilen vahingossa vessanpönttöön ;)
Otin nopeasti akun pois ja föönillä puhelin liki punahehkuiseksi, jonka jälkeen annoin sen olla yön yli patterin päällä jotta olis varmasti kuiva. Nyt aamulla kun noikeilin ni puhelin toimi taas ihan normisti.

Kiitos tästä pelastumisesta kuuluu allekirjoittaneen nopeille reflekseille ja puhtaalle pöntölle, muuten tulos olisi voinut olla täysin toinen :D

Niinistö pressaks !Sunnuntai 15.01.2006 22:20

Tätä kirjoittaessa ei ole vielä lopullinen tulos selvinnyt, mutta koska mä äänestin Niinistöä niin täytyy sen edes toiselle kierrokselle päästä !

Mutta kyllähän valtion päämiehen täytyy olla sellainen james kenessä on asennetta ja muutenkin, yksi kausi riittää Haloselle, eiks yeah...

Perjantai 13.Perjantai 13.01.2006 23:01

Outoa...Keskiviikko 11.01.2006 23:29

Siis tuo nykytekniikkakin kestää. Nimittäin muistitikkuni hajosi. Tinaukset irtosi jonka seurauksena tinasin ne kiinni ja epoksit päälle, taas toimii. Noh, pyörittelin sitten sitä käsissäni, siinä teen juonnin lomassa ja eikös perkele se lipsahtanut sinne mukiin ! No ei muuta kuin oottelin muutaman tunnin että se kuivuu, heitin kiinni koneeseen ja avot, edelleen toimi !

Perjantai illan mietelmiä...Perjantai 06.01.2006 21:55

Joo-o. Mulla on nyt sellainen tammikuun masennus. Pitihän tän olla tipaton tammikuu, mut ei se oo onnistunut ;) Nyt tosin oon ihan selvinpäin tätä kirjoittaessani, mutta pakkohan tässä tammikuussa on järkätä myös jotkut läksiäis bileet seinäjoella. Mut anyway, en tiedä miks nyt oon ollut hiukan allapäin. Ehkä se on jotenkin kausiluontoista, kun kerran on mennyt muutama kuukausi lujaa niin kait se sitten ottaa oman veronsa ja äijä on nyt vähän aikaa tyhjäkäynnillä. Ehkäpä sitten keväällä taas saa uuden vaihteen silmään.

Tämä talvi on muutenkin sellaista masis aikaa. Etelään täytyis lähteä pariks viikkoo piristymään ja näkis ton arskankin kunnolla. Ehkäpä tämä on silti ihan luonnollista että välillä on hyväkin rauhoittua hetkeks ja hiukan funtsia mihin suuntaan elämä on just nyt kulkemassa sekä onko tämä suunta nyt just se mihin haluaa kulkea.

Anyway, oon koittanut saada tuota celkkua kuntoon tässä kun on ollut luppoaikaa. Eihän siinä muuta tällä hetkellä kriittistä olekkaan kuin tuo kansiremppa. Sen kun saa kuntoon niin raakaa ajoa vaan ;) Eikä silti, ei ole ollenkaan ollut huonompi juttu että on tällä hetkellä ns. autoton. Säästyypähän rahaa kun ei ole bensa eikä vakuutuskuluja ja tulee liikuntaa enemmän, koska fillarilla kulkee.

Mietintöjä - osa 1Tiistai 03.01.2006 18:16

Tuossa juuri mietin että onkohan tästä, päiväkirjaan kirjoittamisesta, tulossa tapa ? Kun ei vielä ikinä ole päiväkirjaa pitänyt elämänsä aikana, niin onhan tämä uutta. Mutta ei musta kyllä ole siihen että orjallisesti jokapäivä kirjoittaisin jotain, koska aina ei jaksa/viitti. Eikä toisenkautta kyllä kiinnostaisi jälkeenpäin lukeakkaan sellaista tekstiä tyyliin:

"Tänään olin koulussa, jonka jälkeen menin kauppaan ja söin ja sitten nukkuun"

Who cares !

Vaan täytyyhän ne päiväkirjamerkinnät olla sellaisista päivistä, joina on myös todella tapahtunut jotain mainitsemisen arvoista. Yleensäkkin uusiutuminen on päivän sana. Itse olen tässä mielessä huono esimerkki, koska mulla on samat kuvat maannut täällä iät ja ajat. Voisin kirjoittaakkin ihquboxiin sanat: TÄSSÄ ON VAROITTAVA ESIMERKKI. ÄLÄ TEE NIINKUIN TÄMÄ KALKKIS :D

Tänään käydessäni pankin sivuilla maksamassa laskua, sain sätkyn. Nimittäin tilille oli yhtäkkiä ilmestynyt sellaset 1500e rahaa ! Leijuin sen mikrosekunnin ilmassa ajatellen josko joku olisikin maksanut erehdyksessä jonkun laskun väärälle tilille ja nyt ne olis mun ! Noh, aika pian kävi ilmi että sehän oli vaan opintolaina paukahtanut tilille ;) Sinänsä erikoista koska en ollut sitä tälle puolivuotiskaudelle hakenut. Taitaa olla pankissa niin paljon rahaa että suorastaan jakavat sitä kysymättä :) No ei silti, se sopii mun suunnitelmiin täysin. Olisin muutenkin hakenut sitä koska tuo saksan matka on tuloillaan ja siellähän sitä menee. Eihän sitä sitten joskus valmistuttuaan ole kiva maksella takaisin mutta se on sitten sen ajan murhe :)

Rentoa tämä vapaaherran elo...Maanantai 02.01.2006 22:43

On se vaan niin hienoa kun on vapaata tämä tammikuu. Ainoa miinus on että menot on paljon suuremmat kuin tulot. Kyllä sitä keksis aina tekemistä vaikka ei käviskään missään töissä yms. Silloin tulisi harrastettua enemmän ja yleensäkkin aikaa jäisi paljon enemmän, vaikka ihan pelkästään mietiskelylle ;)

Ennenkaikkea jäisi pois se turhanpäiväinen kelloon tuijottelu ja aikataulun mukaan elo. Välillä vituttaa kun aina hirveä kiire sinne ja tänne.

Mä nostan kyllä hattua niille jotka uskaltaa hypätä pois tästä oravanpyörästä. Luin tuossa joskus juttua jostain aikakauslehdestä, jossa kerrottiin sellaisesta ihmisestä ketä oli jättänyt entisen elämän taaksensa, työt ja muut ja muuttanut metsään asumaan. Siellä se sitten eleli "luonnokellon" eli auringon mukaan, meni nukkumaan milloin väsytti, söi silloin kun oli nälkä jne. Hieno ratkaisu. Uskallan väittää että jokainen meistä olisi onnellinen samanlaisissa olosuhteissa, ilman kännyköitä ja nettiä yms. Eikä varmaankaan olisi kaikenmaailman masennuspotilaita yhtä paljon kuin nyt on, jos vaan ihmiset eläisivät tutussa yhteisössä jossa pääsisi vuorovaikuttamaan muiden kanssa.

Mua jotenkin huvittaa tämä nykyinen maailman meno. Asutaan kerrostaloissa, missä kukaan ei tunne ketään. No nyt meni jo sivuraiteille tämä aihe ;)

Jään odottamaan lottovoittoa jotta saan sen laivan ostettua, jolla sitten lähden purjehtimaan maailmalle ;)

P.s taitaa olla aika huonot saumat voitolle koska en ole ainakaan vuoteen lotonnut ;)

Uusi vuosi ja uudet kujeet ;)Sunnuntai 01.01.2006 16:15

Tälle vuodelle en tehnyt mitään lupauksia. Koska ei ne kuitenkaan pidä, se on nähty niin monta kertaa :)

Uutta vuotta tuli sitten otettua vastaan täällä S-joella. Ja tuli todellakin otettua ;) Tämä vastas aika pitkälti silti tuota peruskaavaa, eli baariinhan sitä tuli päädyttyä, Maija vilkkumaata katsomaan. Ei siis mitenkään erikoinen uusivuosi, mutta ihan onnistunut. Kerkeehän niitä tinoja vielä sitten valamaan kotona monena vuonna.

Mutta mä toivon että tästä vuodesta tulee edellisvuotta parempi jokasuhteessa. Yks juttu mitä todella odotan on tuo saksan reissu helmikuussa. Silloin tämä äidin pikkupoika karistaa härmän pölyt jaloistaan ja lähtee hakemaan hiukan henkistä kasvua sekä katsomaan maailmaa vähän eri kantilta.

Ja yks hyvä juttu on se et nuo opiskelut rupeaa pikkuhiljaa kääntymään loppua kohti. Ei mulla sinänsä mitään opiskelua vastaan ole, eikä todellakaan tota opiskelun oheistoimintaa vastaan. Päinvastoin tuon oheistoiminnan takiahan mä opiskelen...heh. Mutta aikansa kutakin. Sitten kun on saanut opinnot päätökseen, voi ruveta suunnittelemaan muita juttuja ja mennä elämässä eteenpäin. Myös rauhoittaa tätä elämäntyyliä, koska nyt on tullut muutettua niin monta kertaa tässä reilun parin vuoden aikana että tunnen oloni aika irtolaiseksi, ilman mitään "tukikohtaa" ;)
« Uudemmat - Vanhemmat »