IRC-Galleria

Rewrito

Rewrito

under the sky so blue

[Ei aihetta]Keskiviikko 09.01.2008 02:18

Ne lukevat sitten kai minun galleriapäiväkirjaani ja ottivat onkeensa edellistä merkinnästä. Näin arvelee paranoian ääni. Totta kuitenkin on, että huomenna keskustellaan myyntipäällikkö Ollin ja toiminnanjohtaja Jarin kanssa jostain. Toivottavasti eivät ole penseitä he. Toivottavasti se on vaan joku rutiinineppauspalaveri, eikä keskustelutilaisuus jossa on tarkoitus ottaa selville että mihin helvetin aikoihin sinä tyttö näitä hommiasi oikein teet.

Siihen viideltä ylös-rytmiin en kyllä enää palaa, se on saletti. Etsin mieluummin vaikka uuden työpaikan. Mol.fi:ssä on yhdeksän sivua vapaita työpaikkoja ja niistä yksi on pelkille siivoojille. Pidän tuosta talosta kovasti, mutta en niin paljon.

Vähän ressaa silti. Auktoriteetti saattaa olla vihainen, ja se on aina pelottavaa. Lapsena oppi, että on kauheaa jos äiti tai opettaja on suuttunut sinulle. Siitä on vaikea oppia pois, vaikka nykyään se olisikin ihan sama.

Taidan suhtautua siihen larppina. Jännä sosiaalinen tilanne, jota en ole ennen kokenut ja jossa yritän selviytyä mahdollisimman hyvin. Olen kerran larpannut taloyhtiön kokousta, joten miksei työpalaveriinkin voisi suhtautua samoin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.