IRC-Galleria

Rewrito

Rewrito

under the sky so blue

[Ei aihetta]Perjantai 18.05.2007 12:07

"Näin viime yönä unta", on aloitus joka kertoo lukijalle että seuraava teksti on luultavasti kohtalaisen mielenkiinnoton.

Näin viime yönä unta, että koululle oli tullut pahvilaatikoissa uusia paitoja. Ne olivat vähän niin kuin abihuppareita, mutta aika rumia enkä ollut varma saiko niitä ottaa vai ei. Ne muistuttivat niitä ODD:n t-paitoja, joissa Jeesus roikkuu ristillä ja alla on teksti "Anything for fame". Tykästyin yhteen niistä. Siinä oli suuri, koko paidan ylle levittäytyvä vihaisen näköinen Jumala ja alareunassa seisoi hontelo hippimäinen Jeesus, jolla oli farkut ja t-paita, jossa oli rauhamerkki. Jeesus oli kääntyneenä Jumalaan päin ja näytti sille sormillaan V-merkkiä ja sanoi: "Peace, man." Olisin halunnut sen paidan vaikka se olikin vähän oudon muotoinen, mutta joku vei ne kaikki pois. Ilmeisesti ne olivat nykyisiä tykkiläisiä varten, eivätkä koululla suotta roikkuvat abit olisi saaneet ottaa niitä. Vähän nakertaa vieläkin. Se oli nimittäin aika hieno paita.

Toisessa unessa oli ötököitä. Kuten unissani yleensäkin, ne olivat inhottavia ja myrkyllisiä ja niitä oli kaikkialla eikä niitä saanut millään hengiltä. Että näillä eväillä sitten.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.