IRC-Galleria

Rewrito

Rewrito

under the sky so blue

[Ei aihetta]Sunnuntai 21.10.2007 00:10

Ahdistaa. Elämässäni ei ole sisältöä. Jos sisältöä näyttäisi olevan tulossa, hyljin sitä kuin öljykangas vettä. En kestä ketään enkä mitään enkä yhtään. Ainoa siedettävä aktiviteetti on larppaaminen. Onneksi asun kahden hyvän kaverini kanssa, muuten en näkisi koskaan ketään, koska en jaksa. Jos menen jonnekin, haluan lähteä kotiin. Alkoholia en kestä yhtään. Oksettaa koko ajan. Poltan liikaa. Mistään ei tule mitään, ja sitten hyeenat ulvovat kaiken yllä.

Ja kirjoitan enemmän ja säännöllisemmin kuin ikinä ennen, saatana. Tätäkö tämä nyt sitten oli mitä halusin? Voiko vielä perua? Poltan kirjat ja paperit, katkon kynät, paskon läppärini enkä ikinä enää larppaa. Menen kadulle makaamaan niin kuin kauppias, kunnes tulee parempi mieli. Sitten haen kipin kapin kouluun, hankin oikean ammatin, kasvan aikuiseksi, elän hyvän elämän ja kuolen unohdettuna ja onnellisena. Sounds like a plan.

Paha olo tulee iltaisin, se on ihan kuin lapsena leireillä. Onkohan minulla koti-ikävä? En oikeastaan ole koskaan ollut näin pitkää aikaa poissa kotoa, en ole käynyt kuin kerran sen jälkeen kun muutin ja siitä on jo viikkoja. Ehkä pitäisi ensi viikolla mennä.

Minulla ei ole mitään suunnitelmia. En pysty kuvittelemaan tekeväni yhtään mitään. Pannaan elämä jäihin vähäksi aikaa. Vedetään syvään henkeä, myönnetään että olo on paha ja annetaan sen mennä ohi kaikessa rauhassa. Nyt ei tarvi nauttia, nyt ei tarvi onnistua, nyt ei tarvi mitään. Nyt saa tuntua pahalta niin kauan kuin on tuntuakseen. Kyllä se paranee.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.