IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

23.4.2012Tiistai 24.04.2012 12:27

Puistonpenkillä istuessani nauttien raikkaasta ulkoilmasta ja ihanasta auringon paisteesta sekä lämmöstä! Silmäni muistuttivat lähinnä niagaran putouksilta kun oivalsin taas elämäni asioita ja sain taas lisää voimia alkavaan viikkoon! Tämä on muuten ihmeellisen ihanaa fiilistelyä ja ikäänkuin oilisin uudesti syntynyt! :)
Elämää täytyy vaan pystyä muuttamaan tai ainakin edes yrittää, joten alkakoon se minusta!

Sitä miettii ja paljon tätä maailmaa. Tätä ihmiskuntaa, jotka haluavat lokeroida toisia vai onko se vaan jotenkin helpompaa ymmärtää ja ajatella asioita tai ihmisolentoja kun saadaan ne järjestettyä johonkin siistiin järjestykseen.
Se että mietin ja pohdin asioita viisaasti tai jopa hengellisesti niin ei tee minusta mitään uskovaista kuten tämän olen yhdellä omasta mielestäni viisaalla kirjoituksellani saanut aikaan. Sain sillä aikaan jopa ihmiskunnassa valtaan hysterian lainatakseni tätä kommenttia : "siis en ole uskossa enkä kääntymässä mut silt,mä ekalla lukemalla ajattelin oikeesti hengellisyyttä.. ja siks tykkäsin.. sit luin uudestaan ja tulin tulokseen et josko sä sittenkin tarkoitat uskoa.. mut huh et ;D sit ollaan ihan samoilla fiiliksillä!! "
Tähän jouduin sitten voisinko sanoa että analysoimaan tai filosoimaan mikä oli juttuni pointti eli en ole tullut uskoon (tarkoitan hihhuli meininkiä), koska mielestäni sellainen on vaan jotenkin epäaitoa uskomista! Toiseks sit se että uskovaisuus ja hengellisyys on kaksi ihan eri asiaa! :D
Tämäkin on yleistä että kun itsekin kuuntelen synkkääkin synkempää musiikkia ja kun asunnossani sisustusta koristaa kaikki ihanat esineet. Minulta kysytään :" Olenko saatanan palvoja?!?" Heh, sinänsä huvittavaa tämä että jos en millään tavalla olisi näkyvissä ja olisin näkymätön niin ehkä sitten olisin lokeroimaton olento mihinkään kastiin. Ääripäät tässä niinkun näkyy. Voin tähänkin todeta että itsekin olen ikävä kyllä joskus ollut taitava lokeroimaan, mutta kun luovutin tästä niin elämäni on hel..tin! paljon helpompaa!
Se että kuuntelen itse synkkää metallimusiikki, niin en voi edes kutsua itseäni Gootiksi tms. Saan vaan voimia tästä musiikista ja se ruokkii paljon minun taiteellisen luovuuden lahjaa jonka olen saanut ja se on kirjoittaminen, joka varmasti näkyy... Musiikin kautta jos haluan kutsua itseäni joksikin niin se on enemmänkin metalheart! :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.