IRC-Galleria

RikkRakk

RikkRakk

Solve Et Coagula

AKTIVITEETTIPÄRINÄTTorstai 01.03.2012 15:25

Aika virtaa ajassa kuin aikajanassa taasen. Viikot kuluu älyttömän nopeasti. Tajusin vasta, kuinka paljon tekemistä oon itelleni haalinut :D Jos joku ihmettelee, miksen vastaa puhelimeen - niin se on yleensä jäänyt himaan päiväkausiksi. On the road.

Käsi vielläkin rikki elisestä pajero + stiga + pulkka rallista. Nyt pitäis kuitenkin ajaa hervantaan autolla - ja juosta sieltä treeneihin joita on 6 tuntia viikossa. On autettu mummua ja serkkuja, sukulaisia... Internet aktivismi on myös aikaa vievää, tosin ylitsepursuavan hauskaa :D Lopun ajan íhmevät musiikin tuottaminen ja muu taide, mikä maalla työnteosta jää käteen. Kaverit, siinäkin menee helposti päivä kun käyt yhdellä ystävällä istumassa... Aktiviteettipärinät nousussa, todellisuuksiin koukussa, päässään loukussa. Oon oppinut ajaan autokoneistojakin kohtuullisesti tässä puolenvuoden sisään. Maanalaisesta psykologiasta puhumattakaan.

Ei oo helppoo tää työttömän arki ;) Mutta hauskaa, ihanaa ja inspiroivaa. Tässä ei läheskään kaikki aktiviteetit, mutta loppuja en halua paljastella ;D <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.