IRC-Galleria

Blogimerkintä

- Vanhempi »
"Tehtävänanto: paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä."

1. Mulla on joku ihme hinku änkee kaikki kottikärryt mahdollisimman täyteen, oli kyseessä sitten paskakärryt tai heinäkärryt :D Tallis saa sitte kuullaki mun kiroamista, ku heinät levahtaa pitkin käytäviä tai paskaa tippuu joka paikkaan matkalla lantalaan :P "Mutta, kun ei jaksa montaa kuormaa kuskata". Heinäkärryjen kans lisäksi meen aina pitkin seiniä, kun ei eteensä näe xD

2. Kilpailen itteni kans karsinansiivoukses :D Usein tulee katottua, että kuinka nopeesti siivoon karsinat ja sitte seuraavalla kerralla yritän aina parempaan tulokseen.

3. Mä en halua, että kukaa koskaa näkee mua :D Jos pienenä näin, että tiellä menee joku, niin oli pakko juosta piiloon, ennenku se näkee mut :D Tästä tavasta oon onneksi päässy eroon. Mutta hämärällä ja pimeellä on pakko pitää kaikki verhot aina kiinni. Muuten tuntuu ihan siltä, ku eläis jossain akvaarios ja muut voi vahdata mua :D Ihan niinku jotain kiinnostais vakoilla mua ikkunasta xDD Kotona laitan aina kaikki verhot kiinni, jos ne auki nään :P

4. Mä oon ihan yli vainoharhainen ihminen ja mulla on yli vilkas mielikuvitus. Juoksen usein illalla tallista sisälle niinku viimestä päivää, kun oon varma, että jostain nurkan takaa mun kimppuun hyökkää joku petosiilisarjamurhaajaraiskaaja :DD

5. Mä en pysty laittamaan mitään pois. Jonku pienenkin paperin pistäminenroskiin tekee tiukkaa, kun "ehkä mä vielä joskus voin tarvita tätä". Mitään hevoslehtiä ei koskaan saa laittaa pois, mulla on vuosien varrelta varmaan viis miljoonaa hevosaiheista lehtä, joita on vähä sielä sun täällä. Äiti saa kamalat huudot multa, jos se on jonku Hevosurheilun tai muun lehden kadottanu. Lisäksi aattelen, että sille pois laitettavalle asialle voi tulla paha mieli jos heitän sen pois xDD Myönnän, en oo ihan terve :D Tää on ehkä aika pitkälle peritty tapa..

6. Vielä yks tapa on pitää laittaa, ku tuli mieleen. Mä oon nettiaddikti. En kestä olla ilman konetta ja nettiä, pakko olla joka vaihees täällä. Oon yrittäny kovasti päästä tavasta eroon, mutta ehkä mä joskus vielä pystyn vähentämään tätä surffailua :D Sitten joskus.. ehkä..

Näitä tapoja ei kyl kaikki voi henk.koht. kokeilla ku ei kaikki oo hevosten kans tekemisis, mutta saavatpa sitte haastella muita vaikka ;)

Eli haastan:

Pentaro

SuSSuBa

ravitytto

hania



Haastan vielä H3nnahin ja sumbsunki :P

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.