IRC-Galleria

.......murSunnuntai 28.12.2008 19:35

Yritin kirjoittaa masennuksesta kertovaa novellia, mut olin liian hyvällä tuulella niin ei siitä mitään tullut... Nyt sit en olekaan enää niin hyvällä tuulella, muttei enää kirjoittaminen yhtään inspiroi.

...Niin mikä oli?Perjantai 26.12.2008 17:00

Ehehe. Kävelin Turussa ja ihmettelin kovaan ääneen kun (melkeen) kaikki kaupat oli kiinni. Siihen joku random täti selittämään että tänään on toinen joulupäivä :') en mä tollasia muista...

x')Keskiviikko 24.12.2008 18:48

Tämä pakanalapsi raahattiin äsken joulukirkkoon. Enkä kadu sitä nyt jälkeenpäin yhtään (!!!). Istuin koko puolituntisen hartauden kuolaamassa uutta, nuorta, hyvännäköistä pappia, joka sekosi sanoissaan ja lausui raamatullisten tyyppien nimiä väärin ja unohti kolehdin x)) ja mulla oli tosi hauskaa ^^ voisin melkeen ruveta käymään kirkossa useamminkin jos tuo on siellä ^^'... Tai sitten en. En usko että se arvostaisi sitä että istun siellä kaikkine pakanamerkkeineni ja -koruineni vaan tuijottamassa ja viis veisaisin siitä mitä se sanoo... x)

[Ei aihetta]Tiistai 23.12.2008 16:45

Vihaan joulua koko sydämestäni.

helvettiSunnuntai 21.12.2008 17:10

on tämä maailma. Vihaan yhteiskuntaa joka asettaa sääntöjä elämiselleni. En haua elää niin kuin joku muu haluaa. Aikuistuminen tarkoittaa yhteiskunnan normeihin tottumista ja sitä, ettei enää kyseenalaista niitä. En halua koskaan alentua siihen. Vihaan koulua joka valmistaa nuorisoa tähän, joka aivopesee meistä täydellisiä työläisiä, teemme työtä 40-50 vuotta pelkän rahan takia, ja sen jälkeen emme enää osaa elää kun se loppuu. Vihaan sanoja kuten kunnia ja velvollisuus, ne eivät tarkoita mitään muuta kuin sitä että tekee niin kuin joku "korkeampi taho" määrää, ja että luulee itse voivansa siitä hyvin. Ei halua myöntää tulevansa hyväksikäytetyksi ja nöyryytetyksi "yhteisen hyvän vuoksi". Miksi mun pitää kasvaa aikuiseksi ja mennä töihin ja perustaa perhe ja asua omakotitalossa ja ostaa auto ja äänestää ja vanhentua ja uskoa jumalaan ja viettää joulua vain siksi että kaikki muutkin tekee niin? Mä en halua elää niin. Mä en halua että muut käyttää mua hyväkseen ja että sen pitäis sopia mulle. Ja että saisin siitä vaihtokaupasta pelkkää kylmää rahaa. Mä luulen että Iita tekee kuolemaa.

^^Sunnuntai 21.12.2008 15:10

Kih, oon vanha :3 Eilinen sujui kivasti ensin koulun joulujuhlissa, sit kavereitten ja kuokkavieraiden kanssa kotona ja myöhemmin (=tänään) Bremerissä kavereiden ja koukkavieraiden jämien ja puolen meidän koulun kanssa :D hauskaa oli, en juonut itseäni pöydän alle enkä oksentanut ^^ kahden jälkeen alkoi sen verran vätystää että soitin uskollisen juoppokuskini (=äidin) hakemaan kotiin :) krapulaa ei kuulu, muuten tuskin olisin tähän aikaan hereillä vielä x)

O__________OKeskiviikko 17.12.2008 20:57

Matikankokeista 9-. Ikinä saanut niin hyvää matikasta. Ikinäikinä. Pelottavaa, maailmanloppu on lähellä! xD Ja sehän oli se hiton todennäköisyys & tilastotieto -kurssi.

xPTiistai 16.12.2008 20:23

Äiti: "Koita sit tehdä tänään jotain muutakin kuin olla koneella!"

Eihän tuo välttämättä tarkoita mitään kovin hyödyllistä? x) voin makoilla lattialla olematta koneella :P tai mennä nukkumaan ^^. En ole ikinä ikinä näsäviisas. Tai muutenkaan ärsyttävä lapsi joka viettää liikaa aikaa koneella.

:)Maanantai 15.12.2008 00:13

Hiittisissä oli paljon kissoja ^^ ja kivoja ihmisiä ja kivoja paikkoja. Ja hyvää kakkua ja kalaa :D plussat banaanille ja Maxin kämpälle ja toki myös juhlapaikan rappusille joita tämä ei humalapäissään meinannut päästä ylös eikä alas :P maailman söpöin kyläkauppa ja kyläkauppiaan lapset <3 kesällä uudestaan!