IRC-Galleria

Rivel

Rivel

<3 Ana ja pikku murut <3

Blogi

- Vanhemmat »

ModiMaanantai 31.10.2005 17:49

Vity modi jöy jöy!

ElämäLauantai 29.10.2005 19:33

Mä en jaksa tätä mun arkea enkä elämätä. Nyt kun sitä tarkastelee eri näkökulmasta ku ennen, huomaa, ettei se ole nannaa. Musta tuntuu, että mä jotenkin irtaannun kavereistani. Ei vaan tunnu kivalta. Ihanku en kuuluis tänne. Oon niin erilainen. Puf.. Ja mun arki on harmaata ja siitä puuttuu se syke ja se jokin, mikä pitäis kiinnostuksen yllä. Päivät on kaikki samanlaisia. Yhtä ja samaa sumeeta paskaa. Emmä tiä. Ei vaan jaksa.

Varsinkin nyt kun on siellä Egyptissä ollu. Siel oli ihanaa. Koko ajan oli jotain. Tottakait siihenkin sitten jossain vaiheessa palaa kiinni ja tarvii sitä rauhaa, mutta mun elämä on omasta mielestäni ollut ihan tarpeeksi rauhallista 16 vuotta. Nyt sais tapahtua jotain.. En mä tiedä mitä, mutta jotain kuitenkin. Musta tais osa jäädä sinne Egyptiin.

Ihan oikeesti. Tuntuu siltä, että mä en vaan kuulu tänne ja mä.. Äh.. En mä tiedä. Haluun vaan pois.

Huoh.....

KotiinLauantai 29.10.2005 00:20

Jahas. Tässä sitä nyt taas ollaan. Takana ihana viikko Egyptissä. Sinne sitte takas noin 15kk päästä. Mutta tällä kertaa ilman vanhempia ni on sitten vähän vapaammat kädet... ;) Ei hitto. Vähän mä haluan sinne jo nyt takas. Pois täältä lumen keskeltä sinne 30 asteen lämpöön.. :D JA VOI VITSI ku en osaa sanoin kuvailla miten mä nautin joka hetkestä siellä!! Enkä jaksa alkaa kirjoittaa siitä, hähä. Ihanaa. <3<3
- Vanhemmat »