IRC-Galleria

P=Perjantai
Koulussa tein ihanan koirakalenterin jossa oli yllättäen vain mun söpöjen hauvavauvojen kuvia :) Siit tuli ihan hieno mut printteri ei oikee tykänny siitä tai jotai.. onneks korte oli niin fiksu et käski tulostaa se sivut ykstellen.. eikä menny ees ku 5 vuotta.. no ei ees menny 2.5vuotta ku mä tulostin vaa 5 ekaa sivuu :)

Koulun jälkee oli alkamassa tosi tylsä päivä ku kelasin et ei tuu taaskaan tehtyy mitn fiksuu. Mut onneks mutsi pelasti mun päivän ja lähti 100km päähän ja eiku istujaiset pystyyn :) sain synttärilahjaksi millalta ja jesseltä hiukan juotavaa ja niistä nauttien istuskelimme meijän sohvalla ja kuunneltiin musiikkia liian kovalla ja huudettiin.. eli eipä mtn erikoista.

...Kunnes milla ja jesse meni saamaan fiksun idean että lähetää jesselle..
jee jee.. Eipä mitää, koiraa vaa ei voi jättää yksin kotiin niipä päätimme ottaa sen mukaan. ja aika hienosti tulikin :) Hyvä Tyttö! Mä kuvittelin et me ollaan vaan ohikulkumatkalla korsonpoikki mutta tää "ohikulkumatka" venähti parintunnin mittaseks.

Korsossa tapailin millan ja jessen kavereita ja yllättävän monen nimen jo muistanki :) muisti on vissii alkanu taas toimimaan ku on vähentänyt juomista :)

Jesselä on kiva talo. pinkki omakotitalo jossa on iso aidattu piha koiran koppi.. eli täydellinen :) charon juoksenteli ainaski iha innoissaa pihalla.
Ja aika usein päski pihalle ku monet kuiteski poltti nii pääs niitten mukana..

Jotkut oli vähä huonommassa kunnossa ja jotkut vähän paremmassa kunnossa, jotkut ilosia jotkut surullisia.. mutta mulla oli ainaski hauskaa.. :) en kyl sit muista tiiä :)

Jäin sinne yöks ja kilttinä tyttönä nousin 7 aikaa aamulla ja lähin siina puol ysi himaan päin Charon oli iha onneissaan ku iltalenkki vähä venähti :)


HIRVEE ikävä Big Boyta ku se on mökillä :'(
Koita kestää ilman mua :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.