IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

haasteKeskiviikko 01.02.2006 10:11

TEHTÄVÄNANTO: Paljastan viisi omituista tapaani/piirrettäni. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä(paljastamaan viisi outoa tapaansa omaan päiväkirjaansa). Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä. :>

1. Puhua käsillä. Kädet kuuluu puheeseeni ja voi niitä raukkoja jotka ovat liian lähellä minua kun puhun: voi saada nyrkistä silmään

2. Olen aamulla erittäin puhelias. Varsinkin bussissa. monsku tietää. Aamu väsymykseni purkautuu käsittämättömällä puhetulvalla

3. Tanssin yksin kotona kuin viimeistä päivää laululla tehostettuna. Musiikki on tietenkin ihan täysillä että en kuule vittuilua yläkerran Annalta :D

4. En osaa avata limupulloja, saati sulkea niitä. reppuni on monesti hieman märkä suljettuani korkin huonosti

5. Pelkään hiusten leikkuuta. Millikin pois niin olen vedet silmissä.

Kaikki tämä siksi koska minut haastettiin tähän hulluun touhuun. :D Joo.
Minä HAASTAN:

Anb3rly
P4sKiN
Jonnaa^
parhain
^termiitti^

16 tammikuuta 2006Maanantai 16.01.2006 21:31

Eilen oli vissii uusvuos.. tai ainaki tuntu siltä.. mut toisaalta ku Moonikan kaa mietittii nii viime vappuhan oli eilen.. aika lähti yhtäkkii menee vauhdilla eteenpäin..

Tänään sain Arilta 4+ kokeesta ja harmittaa.. olisin halunu saada täydet mut en.. en vissii saakaan kurssista 5 niiku toivoin.. se oli vielä uusinta koe.. olis nyt siitä pitäny täydet saada :)

Möönika kerto tänää hyvän jutun :D:D:D:D se oli joskus musiikin tunnilla laulukokeessa :DD enempää siitä ei voikaa kerto.. mut sen voin sanoo että ei se viittä sekunttii kauempaa kerenny laulaa :) kaikki varmaa ymmärtää :D mut mä sain iha sairaan naurukohtauksen enkä enää ikinä voi kattoo monskuu silmii.. sil se saattaa vai näyttää miten kitaralla soitetaan ja sit se rupeis nostelee kulmakarvoi :D:D:D

Eeva oli tänää normaalia rauhallisempi.. kumma

Pojilla oli jotai veden juonti kilpailuja.. juuri sillon monku kerto vuoden hauskimman jutun :D ja pojat vissii luuli et nauroin niille :D:D:D ei se mtn koko bussi varmaa ihmetteli mikä mul oli ku tirskahtelin koko matkan ajan.. toivottavasti tää nauru loppuu ens vappuu mennes.. ku vappu on kyl kevään paras juhla :D

Ja kaikkee muuta tylsää

pitäs vissii tänää lukee sepon kokeisiin :) sepolta haluun ainaki 5 :)

Perjantai 2.12Sunnuntai 04.12.2005 11:16

oli vissii jotkut pikkupikkujoulut tai jotai..
Mun piti viettää kilttinä tyttönä flunssa päivää että oon varmasti maanantaina terve ku lähetää laevalle..
No lähettii koulun jälkeen milla S:n kaa top 10 ja ostettii vuoden söpöimmät piikkarit<3
Kirosin mutsii ku se oli laittanu mun tilille vaan 49.97€ Kirosin ku se ei osaa ikinä laittaa sinne tilille oikeaa summaa.. no maksoin 9 euroo kortilla ja loput maksoin käteisenä.. ja just ku lähettiin kaupasta ulos mutsi soittaa ja ilmoittaa että se 49.97 olikin veronpalutusta..

Wihii..ja mutsi laitto toiset 50€ mun tilille.. ja eiku shoppailee uudestaan.. ostin farkut-<iha ookoo hinta-laatu suhde.. ja aika mukavat jalassa.. 2 toppii indian bazaarista ja sit lopuks alennuin vielä hennesille ostamaan mustat paksut sukkikset..

Kotona kokeillessani uusia vaatteita mutsi sai sydärin ja ihmetteli mitä talvivaatteita mä muka ostin.. piikkaeistani se ei pitäny olleskaan.. topit olisin kuulemma voinu jättää talveen ja farkut oli kuulemma iha ok.. tanjanki mielesta korot oli kengissa liian ohuet ja topit on liian kylmät.. bla bla bla

no porukat lähti sit mökille ja otti koirat mukaan.. no enhä mä voinu olla kutsumatta paria kaveria meille.. milla V ja jesse tuli nyt heti alukis ja alettii juoma siinä rauhallista vauhtia.. mä olin sen siksin ja lonkeron jälkee nii vauhti päällä et vaikee pysyy perässä... niko ja sen joku kaveri tais tulla käymää.. ja en mä oikee muista.. kai mulla oli hauskaa..

Aamulla oli ainaski nii hirvee olo et olin tainnu juhlia koko vuoden edestä.. kurkku oli nii kipee et olin vissii huutanu ja flussakaan ei tainnu parantuu.. vesi! VESI! hyvä että en tyhjentäny koko hanaa tyhjäks ;)

veikaan että hauskaa oli.. toivottavasti muillaki ku mulla :)
ja olennöyrästi pahoillani siitä missä kunnossa olin! toivottavasti olette itsekin unohtanut..

Perjantai on Charonin lempparipäiväLauantai 26.11.2005 13:15

P=Perjantai
Koulussa tein ihanan koirakalenterin jossa oli yllättäen vain mun söpöjen hauvavauvojen kuvia :) Siit tuli ihan hieno mut printteri ei oikee tykänny siitä tai jotai.. onneks korte oli niin fiksu et käski tulostaa se sivut ykstellen.. eikä menny ees ku 5 vuotta.. no ei ees menny 2.5vuotta ku mä tulostin vaa 5 ekaa sivuu :)

Koulun jälkee oli alkamassa tosi tylsä päivä ku kelasin et ei tuu taaskaan tehtyy mitn fiksuu. Mut onneks mutsi pelasti mun päivän ja lähti 100km päähän ja eiku istujaiset pystyyn :) sain synttärilahjaksi millalta ja jesseltä hiukan juotavaa ja niistä nauttien istuskelimme meijän sohvalla ja kuunneltiin musiikkia liian kovalla ja huudettiin.. eli eipä mtn erikoista.

...Kunnes milla ja jesse meni saamaan fiksun idean että lähetää jesselle..
jee jee.. Eipä mitää, koiraa vaa ei voi jättää yksin kotiin niipä päätimme ottaa sen mukaan. ja aika hienosti tulikin :) Hyvä Tyttö! Mä kuvittelin et me ollaan vaan ohikulkumatkalla korsonpoikki mutta tää "ohikulkumatka" venähti parintunnin mittaseks.

Korsossa tapailin millan ja jessen kavereita ja yllättävän monen nimen jo muistanki :) muisti on vissii alkanu taas toimimaan ku on vähentänyt juomista :)

Jesselä on kiva talo. pinkki omakotitalo jossa on iso aidattu piha koiran koppi.. eli täydellinen :) charon juoksenteli ainaski iha innoissaa pihalla.
Ja aika usein päski pihalle ku monet kuiteski poltti nii pääs niitten mukana..

Jotkut oli vähä huonommassa kunnossa ja jotkut vähän paremmassa kunnossa, jotkut ilosia jotkut surullisia.. mutta mulla oli ainaski hauskaa.. :) en kyl sit muista tiiä :)

Jäin sinne yöks ja kilttinä tyttönä nousin 7 aikaa aamulla ja lähin siina puol ysi himaan päin Charon oli iha onneissaan ku iltalenkki vähä venähti :)


HIRVEE ikävä Big Boyta ku se on mökillä :'(
Koita kestää ilman mua :)
Tänää tuli Kortsun tunnilla hikkeiltyy.. vissii kaikki voi myöntää..
Ku kerran sanotaan et kirjotetaan siihe prkl kalenteriin nimet jokaiselle päivälle nii sit kirjoitetaan.. taisin vissii olla sit ainoo joka teki nii.. ku koko muu luokka halus olla nii laiskaa paskaa että ei jaksanu tehä niitä.. kivat teille.


Mihin stn koko meijän luokka hävii kesken koulu päivän.. se oli ennen mun heinii...:

-> Olin ensimmäisii meijän luokalla joka rupes polttamaan, se oli sillon nii kummalinen asia varsinki ku olin liikka luokalla ja jengi katto pahalla silmällä.
---Nyt suurin osa polttaa

->Olin niitä ensimmäisiä jotka ryypiskeli vapaa-ajalla ja kouluaikana ja mua katottiin pahalla silmällä
--nyt suurin osa ryyppää

->Olin niitä ainoita jotka lintsas meijän luokalla ja mua katottiin pahalla silmällä
--Nyt vain harvoja koulu kiinnostaa

:::Mutta nyt:
Kun olen lopettamassa tupakointia jengi joko nauraa tai kattoo mua
kummajaisena
Kun ei ole enää varaa ryyppäillä jengi kattoo mikä no-life mä oon
Nyt kun enää lintsaile jengi kattoo mikä nörtti sä oot...

Aika kieroo joo..

Pitää viissii taas rupee TervaKeuhkoAlkoholistiLintsariksi et saan elämäni takaisin..

Elämä on..

Tai niin uutis vuodossa:
Nykyään uha useampi vanhus haluaa ottaa kännykkänsä mukaan hautaan,
Dna on keksinyt uuden liittymän jonka voi maksaa tuhanneksi vuodeksi eteenpäin
Aika kallista - Kuolema on!
Ehheh! täs kohas on tarkotus nauraa.. Hah

Joo koulun jälkee Kattelin tv:tä ja latasin inDesign ohjelman koneelleni mielenkiintoista..
Koiratki murjottaa.. tää flunssa on vissii tartttumassa niihinki tai sit ne vaa on nii väsyneitä

Eiku kattoo salkkareita ja vissii nukkuu ellei tuu jotai muuta saippuasarjaromanssia :)
- Vanhemmat »