IRC-Galleria

RomperStomper

RomperStomper

God called in sick today

Uusi kakka, vanhat vaipatPerjantai 29.12.2006 18:38

Odotetusti uusivuosi kiinni työelämän pyörteissä, joten tuota koomakännien pyhitettyä juhlapäivää joudumme juhlistamaan taas näin pari päivää etukäteen.
Tietysti koomakänneillä.
Alakerran murmeli otti kovasti nokkiinsa joulupyhien oksennus-festivaaliemme venymisen kolmipäiväiseksi orgiaksi, joten nyt hiukan hillitymmin parinpäivän parkinssonien jälkeen kostakaamme hänen ainaisen marmatuksensa kovaäänisestä meuhkaamisesta.
Kovaäänisellä meuhkaamisella.
Viron reissu verotti viimeisetkin oravannahat, mutta toi tullessaan enemmän alkomahoolia, tuota viisasten juoman esanssia, kuin normi jätkä pystyy yhdessä illassa kurkustaan kumoamaan.
Siis normijätkä.
Mutta tässä tapauksessa oksentaminen on puoli ruokaa ja housuihin kuseminen kesken liskojenyön taistelun arkipäivää, eli eiköhän tuo baarihylly ole aamuun mennessä muuttunut yhtä autioksi kuin alakerran emännän seksi-elämä.
Sopii ainakin toivoa sillä näin vappuna pitää muistaa aloittaa jo hyvissä ajoin ettei vahingossakaan kerkiä selviämään ennen juhannusta.
Juotuani nyt jo kolmannennennennenkymmenennen mökyöölin, voin ainoana selvispäin olevana todeta että olohuoneen lamppu (taikka lumppu) virnistää uhkaavasti ja ehdotankin että pakenemme kaikki pommisuojaan jatkamaan juhlintaamme Folke Westin tanssiessa polkkaa silinterihattuni liepeissä, ottakaa imuri mukaan ja pelastakaa sotamies Ryan taikka meidät kaikki hugha pherii mnnemjskk kmtsiit nooh glooob ölpyn kölpyn zzzzZZZZZZ.........hauskaa pääsiäistä pojat!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.