IRC-Galleria

Losing the feeling of feeling uniqueTorstai 28.02.2008 15:02

Nyt kyllä vähän ärsyttää. Tulin just en niin kauan aikaa sitte sieltä Tukholmasta.
Olihan siel ihanaa ja Panic oli loistava, vaikka olin tyhmä ja lähin liian aikaste sieltä ... Ja ne uudet biisit oli loistavia! Varsinki se vika minkä ne soitti. En muista sen nimee yhyy :<
Mut typerät ruotsalaiset pilas illan. Ekaks jonotetaan Sannan kaa viis ja puol tuntii sateessa ja sit joudutaan ruotsalaisten runtelemaks. No, oltiin me ekaks kolmannessa rivissä mut sit ne ruotsalaiset väkisin tunki eteen ja jouduin ihan taakse. Siin melkein mun vieres oli sellanen kaide joka romahti ku ihmiset työns :<
Ruotsalaiset on kyllä tyhmiä. Sitäpaitsi ne luulee ettei me ymmärretä ruotsia :DD
Onneks suomalaiset oli nii kivvoja^^
Mut HAHAA! Ku muilla suomalaisilla oli Suomen lippuja mukana ja mulle tyrkättiin yhessä vaiheessa yks niistä käteen, ni se Panicin henk.koht. turvamies (vaimikäsesitonkaan) Zack, en oo kyl varma et kirjotetaanko se sittenkään noin, halus yhen niistä lipuista. Se ois luultavasti halunnu sen yhen lipun jossa luki "Sirpa" mut se sit tyyty siihen lippuun joka oli mun kädessä ja sitte se heilutteli sitä siel lavalla. Must kyl tuntuu ettei se tajunnu et se oli Suomen eikä Ruotsin lippu :DD Mitenvaan.

Mut laivalla oli hauskaa Sannan kanssa. Oltiin oikeesti taas ku joku suuriki turistikohde. Sen verran ihmiset meitä katto. Typerää. Ja kaikki pienet emo lapset varsinki.

Laivalla on kyllä aina valitettavasti hirmusesti humalaisia ihmisiä. Paras oli kyllä se kuuskymppinen pedofiili ja se kauheen kokonen mies jolla oli jotain asiaa mulle.

Harmittaa vaa ku joku varasti mun kännykän. Eikä se ees ollu mun oma.

Muuten kyllä oli täydellinen reissu.

Pojaaat oooli loistaaviiaa. Ja oltiin ensimmäisiä jotka kuuli niitten uutta levyä. åå

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.