IRC-Galleria

Trust me.Perjantai 04.07.2008 17:16

Plaaa plaa plaa. Tylsää olla taas himassa. Iisalmessa oli niin kivvaa. Taino ei aina. Taino ei yleensä. Mut kumminki. On tää loma kylläki ollu paskin. Ja hei täähän on sentään loma. Pah.
Vaikkaki mul on varmaa ärsyttävin sisko, oli siitäki jotain hyötyä Iisalmessa. Ei joutunu yksin kestää sitä ikävyyttä jota yks ihminen tuotti. No onneks siitäki saatto olla jotain hyötyä. Ehkä.

Ja oli meilläki juhannukset. Sentää Ronjan ennustukset kävi toteen, pulloista Ruskaan saakka. Pyöräiltiinpä me ainaki VIISI kilometriä åå.
Ja olipa meillä myös Ruka reissu. Kuunneltiin kuus tuntia Mummon elämäntarinaa, käytiin vierailemassa suurin piirtein sen siskonpojankaimanisänveljen luona (joojooainakimelkein) ja kiivettiin Rukan päälle ja laskettiin jopa ne rappuset! "Hey ho let's go":sta puhumattakaan.
Ja mepä vielä katottiin kaikki EM jalkapallo matsit, jotka tuli sen aikana ku oltiin Iisalmessa ja kannustettiin kurkkumme kipeiks niissä jokaisessa. Tehtiin myös kannustushatut, kannustus rannenauhat JA kannustusliput (kaksiedeltämainituistavalitettastijäijonnekkijayhdetkastujamenirikki:<)
Ja harrastettiinpa me myös vihreänshampoopullonmetsästystä, joka oli kokonaan Ronjan ansiota(seääliö)
Ja eipä ollu meijän kuolemakaan kovin kaukana, "we're gonna die!"
Ja mä myös näin jotain very very outoja unia siellä meijän omassa pikkuhuoneessamme.
Enkä kylläkään oo ikinä eläissäni syöny niin paljon hampurilaisia enkä juonu niin paljon limua ku mitä Iisalmessa ollessani. Enkä tuu ikinä juomaan tai syömäänkään.
Ja vannon että oltiin ainoita jotka oli koko ajan äänessä junassa. Ainoastaan ne pikkupojat pieksi meijät tulomatkalla :((

"Oho, oot aika seksikäs!"

Ja täytyyhän mun vielä muistaa niitä jätkiä siellä Citymarketin Sonera jutussa. Niillä pojilla ainaki hermot kestää ärsyttäviä (mummopahimmastapäästä) asiakkaita.

Vielä kunniamaininta Matin uudelle autolle (liianpieni) ja sen uusille hienoille soittoäänille (nesävarmastitunnistatkaupassakunkaupassa) !

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.