IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

PAdadaa.Torstai 29.10.2009 18:57

TÄNÄÄN mulla on synttärit åå
TÄNÄÄN tulin virosta.
TÄNÄÄN mun pitäis lukee ruotsia :(
TÄNÄÄN on ollu kiva päivä.
NYT en keksi enää muuta.

Oli kivaa virossa ainaki mulla^^ Käväisin siellä Salamin ja mamman kanssa. MEntii sinne eilen sellasella nopeella laivalla ja sit siel oli tylsää koska en saanu pelaa ja jouduin vaa istuu paikalla ja sannaki vaa nukku ja joku mies vaa nauro ja NII.

Ssssitten päästiin meijän hotellille, jossa ei tajuttu mitä se hotelli virkailija tai se puhu. Se meinas tyrkyttää meille jotain isoo huonettaki. No mut saatii joku huone sit kumminki ja siellä oleskeltii vähän aikaa kunnes mentiin syömään. Siellä ostettiin ilmaa. Kyl mä' sit sielt ostoskeskuksestaki jotain ostin.

Sitten mentiin taas huoneeseemme, jossa katottiin telkkuu ja mentii käytäville pomppii ja käytii kerroksessa 22 oli kivat näkymät sieltä sit käveltiin alas. Jossain vaiheessa luultiin et rikottiin hissi ja jouduttii pomppii tokasta kerroksesta ekaan, ja naurettiin ku jotku toiset meni siihen samaan hissiin. Sit tajuttiin et kuuden jälkeen piti käyttää avainkorttia et pääsee kerroksiin. Löydettiin myöskin jääpalakone jota ei eka löydetty koska se oli piilotettu kerroksen ovien taakse!!!
KOlinaa pidettiin ja sitten melkee hetiku päästiiin huoneeseen takasin lähettiin kattoo keikkaa, Rise AgainstIA. Päästiin sinne hyvin taksilla mut meit huijattiin, no ei se mitään.

KEikka oli maahtava,!!!! ja siel oli kiva koska paikka oli kiva eikä ollu miljoonia ihmisiä ja siellä oli monesta maasta piipoleita kans! Minä tykkäsin tykkäsin tykkäsin. No sitten saatiin hyvin taksi takasin hotellille, eikä meit huijattu. Siellä jotain tehtiin, tanssittiin ja joku siivooja tölläs ja sit tanssin sen edessä vähän.

MEntii nukkuu ja mul oli outo yö ku sitte heräsin tunnin välein aina siihen ku kuvittelin et joku on meijän huoneessa :DD Ihan unessa olin. Sit heräsin just sillonku oon oikeesti syntyny ja ihan taju kankaalla laulelin ittellleni ehkä.

Aamulla oli kamala herätys joskus puol kuudelta mut nousin vast puol seittemän ja saatiin KAMALA aamiainen muovipusseihin ku hotellilla ei pääse aamiaisella vastaku seittemältä eikä oltais keretty. Olisin halunnu käydä pöllii sieltä kahvia mut ei sitten. Puol kaheksalta oltiin taas terminaalissa. JA sitten kotiin. Oli taas melkein tylsää ku en saanu pelata sanna NUKKKU ja keinu kauheesti oltiin myöhässäki varmaa 40 minuuttia.

KErkesin just ja just kouluun vikalle tunnille ku bussi tuli sillee ihan melkee hyvin tyhmä kuski kyl oli mut joo. Tykkäsin kun mun tiaraa kehuttiin siin on valoKIN mut oikeesti se on Ronjan.

Vieläki kaikki keinuu ja kauhee puhe tulva. Äiti kävi tänää ottaa seb sikainfluenssarokotteen ja munki on kuulemma PAKKKO ottaa se, koska olin sillon nii kipee sillonku mun vastustuskyky oli miinus nolla ja kuulemma se ei oo vielkää kunnossa jaaha..

Huomen on ruotsin uusinta enkä oo lukenu yhtään. Sain mummolta ja matilta kivan kortin^^ ja rahaaaa rikastun vaan. Joo. HEippa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.