IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Kakskytkaks veeeeLauantai 30.08.2008 19:22

Paljon onnea vaan paljon onnea vaan paljon onneeeaaaa RYAN paljon onneeeaa vaaaaan <3 jeij
Niin ne vaan kasvaa.

Give 'em hell, kidLauantai 23.08.2008 21:29

Olihan meillä ihan kiva ilta ja yön alku ja niin. Mut se yks sitte on sellanen kusipääpaska että fsmflmgldmlasdf
Huomenna mennään Korkeasaareen, Korkeasaareen (onpa se muuten vaikee kirjottaa:o), Korkeasaareen. Huomenna mennään Korkeasaareen koko päiväksi. Lähdetään vaan, vaan, vaan, uudestaantaantaan, Korkeasaasaasaarta katselemaanmaanmaan.

Oon idiootti.

Oinas, otava sama asia.Sunnuntai 03.08.2008 15:39

Viikonloppu melkein Stellan kanssa ja 39 tuntia ilman unta. Mut olihan meillä aaika kiva kävelyreissu, Valtteriki seuras koko matkan ajan! Paitsi ei ihan, ei sillonku mentii puskiin autoja karkuun. Ei se myöskään ollu mukana siel toisten pihoilla. Ja oli ihan kivat elokuvan katselu tuokiot: "Puhuiksä äskö jostai koirist?" NOKUN. Ja aika kivat peli tuokiot myöskin oli.

15.7.1977Tiistai 15.07.2008 21:27


Happy birthday Ray Toro <3

TBPID!Tiistai 15.07.2008 00:04

Vihdoin. Vihdoin. VIHDOIN. Vihdoinvihdoin. Vihdoinvihdoinvihdoin.

Tell me where's our inspiration.Torstai 10.07.2008 15:43

Nyt kävi niin että Roopetoopella oli virus ja se jouduttiin lopettamaan :((

Trust me.Perjantai 04.07.2008 17:16

Plaaa plaa plaa. Tylsää olla taas himassa. Iisalmessa oli niin kivvaa. Taino ei aina. Taino ei yleensä. Mut kumminki. On tää loma kylläki ollu paskin. Ja hei täähän on sentään loma. Pah.
Vaikkaki mul on varmaa ärsyttävin sisko, oli siitäki jotain hyötyä Iisalmessa. Ei joutunu yksin kestää sitä ikävyyttä jota yks ihminen tuotti. No onneks siitäki saatto olla jotain hyötyä. Ehkä.

Ja oli meilläki juhannukset. Sentää Ronjan ennustukset kävi toteen, pulloista Ruskaan saakka. Pyöräiltiinpä me ainaki VIISI kilometriä åå.
Ja olipa meillä myös Ruka reissu. Kuunneltiin kuus tuntia Mummon elämäntarinaa, käytiin vierailemassa suurin piirtein sen siskonpojankaimanisänveljen luona (joojooainakimelkein) ja kiivettiin Rukan päälle ja laskettiin jopa ne rappuset! "Hey ho let's go":sta puhumattakaan.
Ja mepä vielä katottiin kaikki EM jalkapallo matsit, jotka tuli sen aikana ku oltiin Iisalmessa ja kannustettiin kurkkumme kipeiks niissä jokaisessa. Tehtiin myös kannustushatut, kannustus rannenauhat JA kannustusliput (kaksiedeltämainituistavalitettastijäijonnekkijayhdetkastujamenirikki:<)
Ja harrastettiinpa me myös vihreänshampoopullonmetsästystä, joka oli kokonaan Ronjan ansiota(seääliö)
Ja eipä ollu meijän kuolemakaan kovin kaukana, "we're gonna die!"
Ja mä myös näin jotain very very outoja unia siellä meijän omassa pikkuhuoneessamme.
Enkä kylläkään oo ikinä eläissäni syöny niin paljon hampurilaisia enkä juonu niin paljon limua ku mitä Iisalmessa ollessani. Enkä tuu ikinä juomaan tai syömäänkään.
Ja vannon että oltiin ainoita jotka oli koko ajan äänessä junassa. Ainoastaan ne pikkupojat pieksi meijät tulomatkalla :((

"Oho, oot aika seksikäs!"

Ja täytyyhän mun vielä muistaa niitä jätkiä siellä Citymarketin Sonera jutussa. Niillä pojilla ainaki hermot kestää ärsyttäviä (mummopahimmastapäästä) asiakkaita.

Vielä kunniamaininta Matin uudelle autolle (liianpieni) ja sen uusille hienoille soittoäänille (nesävarmastitunnistatkaupassakunkaupassa) !

Welcome to the UniverseLauantai 07.06.2008 08:27

Tylsäätylsäätylsäätylsäätylsäätylsäätylsäätylsäätylsäätylsäätylsäätylsäätylsäätylsäätylsäätylsäätylsäätylsäätylsää.

Phuuuu.

Tääl ei ees kamerat toimi ei.

Liian valosaa. Liian tylsää. Liian hiljasta. Liian jotain.

Koht meen tanssii käytävälle ja huutaa "kukkuluuruu"

Anteeksi miehekkyytemättömyyteni.Tiistai 03.06.2008 15:50

Eilen oli ehkä paras ilta ikinä. 2.6.08.

Mentiin sunnuntaina yheltä jonottaa 30STM:n keikalle ja sen ansiosta saatiinki ihan loistavat paikat. Mul oli vaan ollu koko viikonlopun niin paska olo et oksensin Saran aikana ja menetin paikkani. Sannaki menetti mun takii sen paikkansa (nojoojooeisemenettänynoniinseväittää) mut onneks, onneksi siel eessä ei ollukkaa niin kivaa. Ihmiset pyörtyili ja niin edespäin. Joten meillä oli sittenki paremmat oltavat ja ja ja

En usko tätä.

I'm sanaton.

Pojat oli loistavia.