IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Viime yön uni oli hassu uni. Siin oli SANNA, no ei SE oo outoo mut :D Niiii. Mä sairastuin vakavasti johonki ihme sairauteen, joka teki mulle reiän tohon kaulaan. Sit lääkärit sano mulle että voin kuolla koska vaan, et jossain vaiheessa mun täää kaula täyttyy vedellä sillee etten saa henkee ja sit kuolen. Joo jes. Sit yhes vaiheessa tunsin kuinka mun jossain tuolla henkitorvessa (tai jossain) oli vettä, tunsin sen veden joka kerta ku hengitin sisään tai ulos. En kertonu kellekkää siitä et oon kuolemansairas. Noo, menin Sannan kaa johonki ihme tavarataloon, siel oli joku elokuva nurkkaus johon mentiin kattoo elokuvaa. Siel Sanna hermostu mulle ja alko huutaa ja valittaa (ihan syyttä). Sen huutoo kuuntelin jonku aikaa kunnes mulla meni hermot sen valituksiin ja aloin karjuu sille että lopettaa valittamisen, mä voin kuolla koska vaan mutten silti valita. Sanna sit sulki suunsa, mut suuttu ja lähti pois mun luota.
En sit muista enempää, mut varmaan heräsin ennenku kuolin. Jep.

Ja vittu huomen mul on joku englannin esitelmä enkä ees tiiä ketä siin mun ryhmäs on!! Tai kyl mä sen toisen niistä tyypeistä muistan, mut toinen on viel vähän hämärän peitossa :DD Uups. En halua.En.En.
Pää hajoo. Silmät ei pysy auki. Ää. Ja pitäis valvookki. Ei jaksa. Mut ois vähän pak pak ku toi yks käskee. No ei käske, mut kumminki. Eiku kyl meen nukkuu. Joo. Pakko. Vatsaanki sattuu. Ja huomisestakaa ei muuten tuu mitään, vaik kuinka saiski alk alk. Todella. Kehittävää. Ei.
Ääh harvinaisen tylsä loppu viikko. Torstaina hoiperreltiin kolmen aikaan Klaukkalassa ettimässä tupakkaa, sotkettiin ihmisten asioita ja rakastuttiin mukiin, perjantaina nukuttiin ja oltiin hiljasia, lauantaina naurettiin tyhmille jutuille ja jäädyttiin klaukkalassa, tänään vitutti. Nyt tällä hetkellä väsyttää, vaikka oonki nukkunu enemmän ku laki sallii. Outoa. Huuliki on ihan turvonnu ja kipee. Pläääh. Mitäs nyt. En jaksais mennä nukkumaan vielä. Muah. WHII. Nyt oon nähny jotain niin ihanaa.

Tuli muuten mieleen yks tapaus, ku joku tyyppi tuli mulle joskus kauan sitte kommentoimaan jotain mun päiväkirja merkinnöistä. Jotain kehu siitä et ne oli muka hauskoja ja kaikkee tällästä. Sit lupasin sille et jatkan samaa rataa. Sillon mul oliki tääl kaikkii hauskoja tapahtumia ja tyhmiä keskusteluja. Nyt musta jotenki tuntuu et oon pettäny sen lupauksen. Nykyään nää merkinnät on vaa puuduttavia. Tuleekohan musta aina vaan tylsempi? Pelottava ajatus.

32 v.Torstai 09.04.2009 18:25

HAPPY BIRTHDAY GERARD <3

[Ei aihetta]Lauantai 07.03.2009 02:02

Vooi vittu. JA mä ku aattelin. Hmm.

Tell me where our time went.Keskiviikko 04.03.2009 01:03

Nään aina unia, jossa kuolen tai joku muu kuolee, jossa mut yritetään tappaa tai mä yritän tappaa itteni. Ja nyt tällä kaikella on valoisa puolensa: Sannan unikirjan mukaan ne merkitsee sitä, että mä rikastun, rakastun, oon onnellinen ja elän pitkään. JES.
Vau, viime öinen huume uni, jossa luultavammin kuolin yliannostukseen merkitsee taaskin sitä, että kohtaan jonku tulisen, kielletyn rakkauden. Ihanaa. Paras sitte kans toteutuu!
Kuka idiootti teippaa housunsa niin, että ei saa mitään ulos taskuista. Niinpä. Tai sitte housun vetoketjua alas, tai ylös. Tai sillee. Aivan.

Ronja: Herranjumala!
Rosa: Oho
Konduktööri: Ihan konduktööri vaan
Rosa: .. On meillä!

[Ei aihetta]Maanantai 16.02.2009 13:26

Ollaan Ronjan kanssa Iisalmessa. JEe. Tällä hetkellä jopa kirjastossa. Kaikki kyylää.
Hyi. Äsken tuli nielusta verta. Paljon. Se ei ollu kiva. Syljin ja yskin sitä vaa lavuaariin, mul on taiteellinen kuvaki siitä! Sitä helvetin verta tuli nenästäki. Kävin karjuu äitin hereille ja se tunki mulle hernepussin tohon kaulalle. Onneks verenvuoto lakkas kymmenes minuutissa, muuten ois tullu sairaala reissu. Oon muuten aika harvinaisuus. Vaa 5-10 % aikuisista tulee jälki verenvuotoa. Nice.

Ja hohoh. Oon jo alkanu tuntee mun kieltä!