IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Ei luoja naurettiin äitin kaa siel kiropraktikolla. No, ku se otti viimeks niit kuvii ni nyt se oli oikee laittanu siihen viivoja, et miten selkärangan pitäis mennä ja kuinka se mulla menee. Ihan vituilleen. Ja ku mul on toinen jalka pidempi ku toinen, ni se saa lantion vinoon. Joten seison sillee et lantio vinossa toiseen suuntaan, se saa hartiat ja selän vinoon vastakkaiseen suuntaan, joka saa mun kaulan vastakkaiseen siitä. Eli seison sillee siksak asennossa :DD Sitäpaitsi seison sillee pää etukenossa. EILUOJA.

/
\
/

Seison tollee ^
Ja pää viel etukenossa. :DDd Ja normaalisti mun pää painaa niiku n. 4 kg mut sitku se on etukenossa se tuottaa painoo mun niskalle joku 23 kg. Aika painava pää. Vähän revettii äitin kaa. Se kiropraktikko ihan tosissaan selitti vakavia asioita ja me vaa nauretaan. Yritin koko sen ajan olla nauramatta, purin vaa huultani, no. Hmm. : DDDD JA huomasin viel (kuäitimainitsiviimeks) et se kiropraktikko näyttää ihan Miesten puolikkaiden siltä toiselta veljeltä, joka on kans kiropraktikko. Samanlainen tyyliki!!! :D Sittennn se toinen tyyppi piti meille jonku luennon (kroohpyyh) meinasin nukahtaa ja sitku se alko selittää että "ja mekin tässä joudumme selkiämme hoitamaan" siin vaiheessa aloin miettii niitä hoitelemassa toistensa selkiä jossain komerossa. :DD Haaaa. Kyllä kuuntelin. Nyt mun pitäis käydä siel joku 12 kertaa (!) kolme kertaa viikossa (!!) ja koska mul on nii huonosti sekään ei riitä (!!!) Eli DKawLKFLKLEFK>LEF. En enää haluu kävellä äitin eessä koska se nauraa muutenki. :D No paras ois olla nauramatta, koska toi ei oo mitään halpaa. HAA. :D Siitäs ssaa.

Leivottiin muuten sen kaa äsken, tai tehtii tollasta juustokakkua. Nami. ^^

When I grow up I'll be stableTorstai 11.06.2009 01:17

Eikä mikä loppu jakso Grey's anatomyssä :< en tajunnu et se oli G ennen sitä 007 juttuu yää Aloin itkee kauheesti siinä hissi kohtauksessa :DD Nomuttakun G oli nii komee ja vooi. Eei. :(( En jaksa oottaa syksyyn asti en enenenen. Ja ää en haluu huomen aamulla mennä kiropraktikolle. Hyi. Ällöttääki ajatus siitä et se vääntää mun niskat. :D No suurin piirtein! Mua naurattaa vieläki NORSU, vaikka sainki jäätelönki åå Ää. Eipä mulla kai muuta ollu. Nääh.

[Ei aihetta]Tiistai 09.06.2009 20:48

Käytii kattoo Markoo Iidan kaa. Oli ihan kiva, vaik emmä tiiä oliks sen mielestä nii kiva. Marko kyl ite sano et se on lääkehuuruissa, mut joo. Mä en näytä kovin paljoo tunteita, enkä pysty itkee seurassa. Iidalle se ei tuottanu vaikeuksii, se itki koko sen ajan mitä oltii siellä. Oltiin pirteetä seuraa mä en keksiny sanottavaa ja Iida itki. No ainaki oli helpotus puhuu sen kaa, nähä se ja se et se on tilanteeseen nähden melko hyvässä kunnossa.
Eikä. OLin tänää kiropraktikon tykönä. Oikeesti iskän ois pitäny mennä (seeikerenny), sit äitin ja loppujen lopuks mut laitettiin, koska mä kuulemma hyötyisin siit enemmän ku äiti. Puhuttiin siitä viel autossa ja äiti sano et mun EI pidä ottaa paitaa pois, EIKÄ se napsauta EIKÄ naksauta mitään. Jep. Loput sit voiki arvata. Astelin sinne ihan hyvin mielin ja sit se vastaanotto tyyppi sano et siel käy lapsiiki ja neki tykkää tulla uudestaan. Olin siin vaiheessa että jee ehkä tää ei ookkaa nii paha. AIVAN. Sen kiropraktikon huoneessa istuttiin ja se katteli lappuja jotka olin täyttäny ja kyseli kaikkee. Sitten ihan puun takaa "Noniin, otappas housut ja paita pois." SIinä sitte nöyränä riisuiduin. Must otettiin kaikkii kuvii ja katottiin ja mittailtiin ja jotain hermojen kaa. Sit se selitti et ku makaan selälläni oikee jalka näyttää pidemmältä, mut sitku makaan vatsallani se näyttää lyhyemmältä. Joo, se vähän ihmetteli. Sitte mun niska oli ihan arka, molemmilt puolilta ja alaselkä vino tai sit ehkä tää lonkka on vino. Huoh. Kaikkien näiden jälkee mentii takasin siihen odotushuoneeseen, jossa on ne ihme pöydät. Jouduin siihen makaa ja JOO se krunksautti mun yläselän AND niskan. Meinasin siin vaiheessa, ku se otti mun pään sen käsiin ja sano "saattaa vähän kuuluu krunks", potkasta sitä :DDD Eipä siin sit mitään. Uudestaan torstaina YHEKSÄLTÄ AAMULLA. Tänääki oli vaikeuksii ku aika oli puol ykstoista -.-

Sitku tultii sinne ja täyttelin niit lappui, ni siin oli kohta "käytätkö alkoholia [ ]: _______ annosta/viikko" Sanoin ääneen että "eeeen" samalla ku rastin. Sit huomasin ku äiti alko vähän nauraa ja katto "eeeeet niin"-ilmeellä. Kiitti mom.

Joo, EI tarvii riisuutuu EIKÄ se naksauta selkää EIKÄ varsinkaa niskaa. Onneks äiti kerto hauskan jutun, et jos sen ois pitäny riisuutuu :DDD AHAHa. Tuli vähän parempi mieli. Eipä täs mitään. Jos mun ryhti ja nää korjautuu, ni ihan hyvä.
Tänää on ollu vähän parempi päivä. Kyl täält viel ylös noustaan, eiks se oo sillee et pohjalta ei pääse ku ylöspäin? Tai jotain sellasta. On mulla kyllä hullu suku. Äiti tuli tohon jotain selittää ku se oli eilen Kivenlahtirockissa ja siel ne jotain oli sekoillu. Geenit. Säälin niitten yhtien naapureita, oikeesti.
Mun sydämeen sattuu, pistää sillee ihanku se ei jaksaiis. Inhottavaa vetää henkee syvään ku tuntuu et se ottaa loppu tilin. Paha oloki on. Omaa syytä seki. Oon huono ku en oo menny kattoo sitä yhtä. Paha. Paha. Paha. Väsyttää vaikken haluu nukkuu. Nälättää, enkä kyllä syö. Ranneki on hassu. Tyhmä minä.

Is anyone listening? No.
I wanna lay low,
but you want a funeral.
You are a lie, and I am the liar.
You can all go fuck yourselves.
All this poison inside my brain has given false hope
It's such a shame.
I'm done,
this is my last call.
I wanna die
I hate myself
Tänäänkään ei oo ollu kovin hyvä päivä. No näin Elinan pitkästä aikaa, pelasin rahat (nookeiolinhengessämukana) ja sain jäätelön. Äiti haluu mun kaa joogaan tai pilatekseen, ja kaikki muut on jossain. Tää loma on jo nyt perseellään, tekis mieli vaan .. No tekis mieli. Ku ei täst oikeesti tuu mitään. Niillä on kauheesti tekemistä, eikä ne jaksa olla mun kaa. Ihan sama sitte. Mä syön. Juon. Juon. Ja nyt katon uuden Serranon.


I left my best friends, or did they just leave me?

[Ei aihetta]Maanantai 01.06.2009 13:53

You hate my face
My sweet embrace
You hate me when I'm all around
Enjoy it when I'm burning down
Ei helvetti. Miksi miksi miksi miksi? Mun toinen jalka on ihan turvonnu ja eää. Huono päivä tämä päivä. Ei tunnu yhtään lomalta ja mitä jos en jaksa. Mun teevee sanoo koko ajan että no signal. Voinko mennä nukkumaan? Emmä ehkä mene.

So lie to me and tell me that we're gonna be ok
So lie to me and tell me that we'll make it through the day

[Ei aihetta]Sunnuntai 31.05.2009 04:20

OKEI. Ei ollu nii hyvä päibä eiku eilinnen ku oisin kuvitellu. Ambulanss plus Ronja mut sillee. ÄÄÄÄ. Puhuin kyl paljon sellasten ihmisien kaa, keiden en ikinä kuvitellu enää puhuvan. Ja se yks sais kyl hirttäytyy, vaik ei mut JOO!