IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Okei, tänään oon ottanu vähän rauhallisemmin ja yrittäny välttää kävelyä, liikkumista tai hengittämistä yleensäkkään :DDDD Perus tylsä päivä himassa. Ehkä se oli ihan kiva juttu eräiden asioiden jälkeeen. :DD Kamalaa.

I'm just a person, but you can't take itLauantai 29.08.2009 05:13

Ei menny ihan putkeen tääkään päivä ilta yö mut oli ihan kivaa lopulta.

Ollakko vai eikö olla?Maanantai 24.08.2009 22:27

Äiti ja Ronja keskusteli jotain rintasyövästä ja sit iskä tuli paikalle ja sano Ronjalle

"Eihän sulla ees oo rintoja johon vois tulla rintasyöpä."

Joo. :DDDDDDDDDDDDDDDDDD Seki on huomannu sen. NOEI. :DDD
Eilen ei kyl ollu nii kiva päivä :( Eikä "miau", "pidä ittes kissanaisena", "KOIRA! .. Eiku .. KISSA" huudot auttanu tarpeeks. Joku juoppo istu meijän viereen ja alko selittää kuinka se rakastaa mua eniten, koska oon huumorintajusin, ja oonku Spede, puhun 110 sanaa sekunnissa, oon verbaallisesti lahjakas ja kaikille ei oo siunattu yhtä hyviä puhelahjoja :DD JAA. Mut Iida on seksikkäin.
Voi nyyh. : DDD

Ja aiNII. Ratikassa jotku naiset istu meijän taakse ja ne sano mua piruks. :DD Ihanaa. Se toinen veti mua korvista ja taputti selkään ja sano et oon huumorintajunen. Että näin. :D NE puhu muutenki koko matkan jostain taivaasta ja helvetistä ja ne jotka ei usko joutuu helvettiin ja joooooo'o.

Vaik ihmisii tapaski ni jotenki fiilis oli paska. Käsiki oli täynnä nokkosenpistoksia, hemmetin pusikot. Sitte kolmelta pääs himaan nukkuu huonoo oloo ja pienoista humalatilaa pois.

ÄSken käytiin mamin kanssa urhiksella kattoo sitä banzuke juttuu. Oisin halunnu siihen pulla juttuun mmutten viittiny sitte mennäkkää yksin, ja äiti oli tylsä eikä tullu mun kaa!. :D

NOW I CAN FEND FOR MYSELF.Torstai 20.08.2009 00:09

Äiti on kiva^^ Välil se on kyl vähän köh ilkee taino joo. En osaa millään Afrikan valtioita :(( Tyhmääää. Mut osaan hoo hee lii beeee bee cee! åå Hahhaa. Jotku ihmiset sit aina on samanlaisia. :D Ei ois uskonu. Vooi vooi.

K: Vaikka viina onkin siellä halpaa, kukaan ei saa tuoda sitä kotiin" (tai jotain)
R: Nii äiti!
......
K: Ja vaikka oliskin 18 matkalla ei saa juoda alkoholia ..
Ä: Nii Rosa!

No hö.
Tultii äsken veneilemästä, mami isi koirat plus minä. Lähettii Laajalahdesta enkä yhtää tiiä missä käytiin. Uitii kans paitsi isi eikä ROmy uinu ku se urpo ei uskaltanu hypätä :DD Mut sitku tultii takasin ni jotku oli laskemas venettä ja sit niitten autoki oli siel vedessä :DDDDDDd Hyvä he.
Tänään mä heräsin. Virhe. Ei ois pitäny. Nyt tuntuu silt ettei jaksais ees hengittää.

Just dance.Maanantai 27.07.2009 22:35

Whiii. Olin tänää kooko päivän mamman kanssa^^ Menin sinne syömäänkii muaha ei tarvinnu ite tehä ruokaa åå Hei muuten en tienny että busseillaki on merkkejä eiku niitä niiitä merkkejä!, luulin aina että ne on vaa busseja ja busseja :oo

Äiti tulee huomenna käymään, mennää ehkä rannalle. Mut AUTOLLA, muuten en suostu. :DDD
Okei. Siis. Mä eksyin.

:DDDDDDDDDDDDDDDD

Harhailin ja löysin itteni jostain rannalta kahen tunnin päästä. Lähin mielestäni oikeeseen suuntaan! Ehkä syynä oli se et menin hiekkatietä sen sijaan että oisin menny asfaltti tietä. He. He. No en päässy sinne rannalle minne halusin, mut sentään johonki rannalle pääsin. Mut vähän alko ärsyttää että alunperin mun piti mennä vaa yhen rannan laiturille istuu mut päädynki johonki pienelle rannalle ilman bikineitä kahen tunnin harhailun, ja ilman juotavaa, jälkeen. Sieltä kävelin johonki, päädyin asuinalueelle, kävelin, päädyin tooosi korkeen talon viereen, jossa oli kans joku ranta. Ja mä tiedän että oon käyny kaikissa niissä paikoissa missä tänään olin. Sehän mua ärsyttää vielä enemmän, mun OIS PITÄNY OSATA! Mut eeeeeei :DDDD Onneks soitin äitille ja se mammalle, et pääsin Lippulaivalle. KOLME JA PUOLI TUNTIA (javarmaankymmeniäkilometrejä) enkä ees päässy sinne minne halusin. No hei kyseessähän on minä :DDDD -.-

When I grow up I wanna see the world.Perjantai 24.07.2009 13:40

Äiti lähti äsken viemään Ronjaa asemalle ku se lähtee riparille valaistumaan. Siirsin Jeesuksen kuvan sen pöydälle. Se Jeesus on ollu mun huoneessa kaks vuotta ja nyt oli aika siirtää se Ronjalle :DDDD Noku äiti joskus vitsillä jätti ssen mun kirjahyllyyn ja sinne se sit jäi. :d Ehkä Ronjja valaistuu viikossa.
Mä en taas osaa päättää että pitäiskpö lähtee Soukkaan tänään vai
sunnuntaina. Klaukkalassa ei kyl varmaa oo mitään viikonloppuna ni ehkä pitäis lähtee tänään.