IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Sunnuntai 27.09.2009 14:54

Hitto mä ihmettelin että mihin äiti oli kadonnu ku heräsin. Kaikki oli jääny keittiöön mut auto oli viel pihassa. Sit se tuliki ku vähän aikaa olin ihmetelly. Se oli juossu lintuparventiellä ku auto oli ajanu Ronjan ja Lauran päälle ku ne oli skootterilla liikenteessä. :s Onneks ei ollu käyny pahemmin, Ronjal oli vaa nilkassa jälki asfaltista. Sama ambulanssikuski oli kuulemma ollu ku sillon kesän alussa tai se oli tunnistanu äidin :oo Siel oli ollu poliisitki.

Mun pitäis lukee ruotsin kokeeseen. En osaa yhtään ruotisia :s

So I'm gonna start over tonightLauantai 19.09.2009 14:42

EIlen oli tosi kivaa mulla tivolissa Salamin kaa :DD Menin ronjan ja sen kavereiden kaa siihen lintsin rainbown näköseen laitteeseen eikä se joka sitä hoiti päästäny meit varmaa varttiin pois! :DD Aina vaa uudestaan ja uudestaan ja uudestaan ja .. Ja sit siin ihme talossa Salami meinas vetää sellällensä sellasella matolla haaha :D:DD Oli mul Iinanki kaa hauskaa tekonurtsilla "VUORI JA SIT ME UITIIN!!!" :DD Se tuli ulos vaik sil oli kuumetta :oo Ihan mun takii vaa ^^ Demonstroin puskaan piiloon menemistä ja mun kukka meni rikki! :(( Ihan kiva ilta silti, vaikka vähän ihmisii ja kylmä. HEEEI enkä polttanu YHTÄKÄÄN tupakkaa åå

ÄSken tajusin erään asian. Sen että oon pitkän aikaa eläny ihanku en olis elossa mut joo eikä mun aina tarvii olla onnellinen nii'i oon ollu kerran elämässäni onnellinen ja se on enemmän ku jotkut koko elämänsä aikana on. Ja uskon kyllä että joskus tulee munki vuoro vielä. Varmasti. Toivottavasti.
Ehkä .. :DD

TOivottavasti Iina ei tuu kauheen kipeeks :((
Ppppppidän sateesta ainaki nääääääääin paljon. Käytin äsken koirat pihalla ja hiukset valuu vettä^^ Sade vaan parantaa mun päivää. Mul on ollu hyvä päivä! Ehkä sekosin, ja pudotin ruuvini mut : DDD

But then, I can't win Lauantai 12.09.2009 20:19

Ihana ilma oli äsken ulkona! Haluun ulos, mut kukaa ei tuu mun kaa kumminkaa. Tylsimykset :((

Eilen muuten ku Emppu tuli saattaa mua, ku äiti oli tulos hakee, seistiin kyalla ja sielt suuntaa mihin mä olin menossa tuli joku pappa. Emppupemppu huus mulle, ku seistiin vähän kauempaa, että "varo sit tota pappaa!" Ni sittenku lähin kävelee ja se pappa oli mun kohalla se sano mulle "voit sitte sanoo sille ettei mua tarvii varoo" :DDDD Eikä se ees ollu mikää pappa. :DD
Voivoi, ois kannattanu huomioida mut sillonku se ois ollu tärkeetä. Ei voi mitään. Väsyttää. Taidan mennä nytten nukkumaan. Huomenna meille tulee vieraita, saan kengät jee. JA syödääm mun ja äitin tekemeään kakkua joka on varmaan pahaa. Haluun sitä jo nyte! Rosa on nälkäinen. :d JA janoinen no hyi en.

Kää. Nyt meen nukkuu ennenku nukahan tähän. Tai ennenku rikon osan tavaroista jotka ei oo mun. :DDDD Haahaa.
Tänää oli abeilla 100 päivää ja huoh. :D Ku tuli kouluun piti mennä penkin ali, sai nimen paitaansa, sai vesipyssyistä naamaan ja maaleista (vahingossaiskinmaalittoisenmunnaamanmaalajanpäälleköh:D) Sitäpaitsi sain maalit suuhuni eikä maistunu hyvälle. :D ja penkin ali ku piti mennä mun hame nous varmaa korviin ja mulle sanottiin "kaunista" REILUU. :DD ja sitte vielä ku olin menossa loksalleni tokaan kerrokseen jouduin vankilaan. :D KArjuin kyllä enkä suostunu menee penkin ali mut ne viskas mut silti sinne. Siel sit istuin muitten vankien kanssa ja onneks ikuisuudelta tuntuvan ajan päästä nää yhet tuli sinne kans. Ne oli jo ihmetelly et minne katosin :DDD Rehtori tuli pelastaa meijät ja niinpä kaikki vangit päästettiin tunneille.
Ruokailu käytiin seisaalteen, taino mä istuin kyl pöydällä. Ja sitte ku oli se tilaisuus seisottiin ja nykypäivän herrasmiehet toi penkin mun ja Huitovan Hiiren eteeen ja istu ite siihen. Kyllä. :D Sit täää (enmuistanytnimeesori) kuulutti mut letkajenkkaan ja sain vesipyssystä päälleni vedet.

Mikä ihme kaikilla maikoilla on kommentoida mun pukeutumista? Tänääki yhet juorus mun eessä jotain mun vaatteista :D Onneks vaan hyvää :>

PElasin äsken taas Ronjan kaa kuumailmapallo peliä koska se halus voittaa. Onneks jouduttii lopettaa koirien takii ennenku kerkesin taas voittaa åå no joo :D Ties minne se ois ne pallot tällä kertaa tunkenu..

Terveisin ISTUVA PULU

Well I still remember what you wore.Torstai 10.09.2009 00:45

Ei toi yks. Alettii pelaa yht kuumailmapallo pelii ja se suuttu jo sillonku mä sain alottaa -.- Meinas jäädä pelit jo siihen : DD Kamala kakara. Voitin sen kaks kertaa ja se tunki pallot suuhunsa. : DD Nyt se sitte mussuttaa mun sängyllä äitin tuomii karkkeja (siisneKAIKKIonsillä) Ihme possu kokosekseen .. Se on myös aika urpo näky tossa tuijottelemassa seiniin. :DDD Ei taida karkkii jäädä mulle yhyy. :<

AAAAAAAAAAAAMaanantai 07.09.2009 17:57

En enää valita. Tai sit valitan, ku näin hyvii uutisia tulee heti! EI. Älkää valittako.

MUN PÄIVÄ VIIKKO KUUKAUS OSA LOPPU VUODESTA ON PELASTUNUT <3

(sellasta vaihtoehtoa kun tämäkinmeneejollaintavallaperseelleenjailoitsenennenaikojani- vaihtoehtoa EI OLE)
Mul ei oo oikeutta valittaa, mut nyt teen poikkeuksen koska ärsyttää :<

PErjantai oli perseestä.

Lauantaina oli kivaa olin Elinan ja Ronjan kaa kävelyllä. Pyörittii jonku pellolla sillee kasvot maahan päin jonku minuutin ajan ja sit piti juosta mihin suuntaan vaan, kiivetiin puukasan päälle, juostiin pellolla usvassa ja syötiin Elinan puusta luumut. Etanat on tosi pelottavia.

Sunnuntai oli tylsä. Klaukkala on kuollu paikka ja kadotin mun POSSUN! :(( Oon vieläki järkyttyny.

Tänään on liikaa koulu juttuja, äitillä on aina kiire enkä tykkää kaikista persoonista.

Nyt on valitus kiintiö täysi. En pidä valittamisesta.

I think I know.Perjantai 04.09.2009 20:12

On hassua kuinka luulee tuntevansa ihmisen hyvin, mut sit se ei ookkaa sellanen mitä luuli. Onki ilkee ja kamala. Miks muuten ihmiset ei kestä erillaisuutta? Niin. Tai tAI. Mitä ihmiset saa toistensa arvostelemisesta? Miks esitetään ettei tunneta vaik asiat on ihan toiste? Miks joistain asioista tulee tärkeempiä ku muista? Mun tekis mieli levittää mun sydän tähän kaikille, mutten mä haluu et te näätte sen.