IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

WHOAAMaanantai 30.11.2009 14:52

Eilen oli PARASTA! Mentii ronjan kaa äitin kyydillä joksku kaheks helsinkiiiin ja tavattii siel miira. Käytii sit syömässä ja näin. Mun piti lukee yh:n kokeeseen ni luin jossain kampin vessassa ja kaikissa mäkeissä joissa käytiin. :DD Ei vittu ku noi halus vessaan yhessä mäkissä ja siihen tarvittii se poletti mut koska ei ostettu mitää ei saatu sitä niinpä mentii kattoo et jos joku tulis sielt vessasta et päästäis ilman. Mut miestenvessa oli vähän raollaa ja sitte jäätii siihen ovelle riitelee kuka uskaltaa mennä JA sitte huomattii et siel vessassa istu joku mies joka kurkki meitä vessakopin oven raosta :DDDDDD Eihelvetti. Lähettii äkkii :DD No päästii sit syömää ja ku lähettii sieltä jäätiin vähäks aikaa seisoo ulos jollon joku mies tuli meijän viereen ja sano "kiitoksia tytöt ettette oo vielä hyökänneet mun kimppuun kiitos ja hei" Sit se lähti. :DD Joo.
Sen jälkee lähettii sinne jäähallille. Sen pihalla istuttii ja jäädyttii ja mä luin ja niiiiii. Päästiiin sit joskus puol kaheksalta sisäääääään ja käytii miestenvessassa pissillä ja mentii sit istuu paikoillemme.
Paper Route, You Me At Six ja Now Now Every Children oli ihan hyvii joo You at me six varsinki mut ah Paramore<3 Kaikki vaa seiso siel istumapaikoilla ja meil oli just hyvät paikat Lauran kaa :DD Hypin ja lauloin ja huusin ja vaikka mitä sen koko ajan^^ Haluun takasin sinneeeeeeee. OLI PARASTAAAAAA! Vähän harmitti ku ei ne soittanu let the flames begin mut ei se mitäääääään. Harmitti vähän se myös ku jouduttii lähtee nii nopeesti. Oli kivat mies äänet kaikilla :DDD Olin varma ettei mun jalat kestä mut kestihän ne.

Tänää kävin tekee yh:n koen eikä tullu mitään. Meinasin nukahtaa ja silmät ristissä luin niit kysymyksii enkä ees aina nähny koko tekstiiii. :D No ei se mitään. Paramore on yh:n uusinnan arvonen JA ENEMMÄN!!

TODAAAAAYSunnuntai 29.11.2009 14:15

Ja mä ku luulin et olin päässy tost kirjottamis halustani eroon :D ...

SHITSunnuntai 29.11.2009 03:32

Voi paska :DDDDD Lähin vessaan ja pidin kauheeta melua ja sit löis päänu vessan oveenja koko klaukkala kuuli sen ja sit äiti soittu ;:
"mikä kolina kuuulu?"
"löin pääni"
"no aika kova ääni kuulu! n0 minkä löit?"
"ohimoni"
!"ni käy nukkuu#
"joo plaa plaa"
piip piip

Tai .. ÄÄ"ÄÄFKJEFKF

NOOOU_Sunnuntai 29.11.2009 03:03

Okei hyvin meenee. Kävinm tänää Iidan kaa kattoo Paranormal activityn vittu huusin kahen minuutin välein onneks muutki::DDD pelottavinta mitä oon koskaa nähny!!!! ennenku mentii kattoo se iida osti karkkeja ja niitten hinta oli 6.66 :SDDDD meinattui painuu sillon pauinuu pois :DDFDD sitter päädyin joho nki vitun ämmien kaa sain ilmasta viinaa ja näin :DD lähetii sieltäja nyt oon täällä huoh huomen paramor JA VITTU tipution kännyni ojaan ja se levis heräin koko talon että löysin taskulampun ja löysin sitte kännukynäkäön isat onneks!!Nii siis huomenna aikanen herätys ja onneks kukaa ei lue näitä : DDDDDDDDDDDDDDDDD Yh:n koe en oo lukenu hyvin menee mikäö vitun eduskunta?

And then you just threw it awayPerjantai 27.11.2009 14:56

Tänää on perjantai. Tänään on tyhmä perjantai. Tänään oli enkun koe ja se oli vaikee! Siin oli kauheen vaikeita sanoja :s ja mun piti viiä tänää kekelle rahaa mut ei se ollu koulussa ni taittelin paperista sellasen ruman kuoren ja laitoin sen keken lokerikkoon jota se ikinä varmaa ei ees tarkista sinne meni. Sitten kävelin himaan sateessa jonka jälkeen laitoin väriä päähän jonka jälkeen tyhjensin astianpesukoneen jonka jälkeen imuroin ja nyt ehkä vasta syön jos on mitää syötävää. Mun kylki on jotenki oudosti kipee ainaku kääntyy ni sattuu :s Pitäis lukee yh:n kokeeseenki koska en tajuu niistä asioista mitääääN! Haluisin mennä tänää ulos mut koska kaikki on laiskoja sokerista tehtyjä en varmaa yksin jaksa mennä.

I've got no time for feeling sorry.Keskiviikko 18.11.2009 00:02

Oon oikee rähmätassu. Tänää ku kuljin Romyn kanssa metsässä, kompastuin vasemmalla jalalla oksaan, ja tietenki sitte oikee jalka ottaa vastaan mut senki eessä oli oksa, joten kompastuin silläki. Meinasin kaatuu naamalleni mut pidin taso painoni just ja just mut ai vittu mun polvi :s :DDD

Mitäs vielä. Haluisin nukkuu ku huomen herätys liika aikasin mut koirat on vallannu mun sängyn ja ku yritän heittää ne pois ne vaa kattoo mua koiranpentu ilmeillään jota ne on harjotellu tälläsii tilanteita varten, ja sit en haluu heittää niit pois mut sit on pakko ja oon kamala :DD
VÄsyttää ihan vitusti ku eilen meni vähän myöhää ja tänää piti herätä aikasin saksan tunnille :s Olin kattoo eilen nosturissa CKY:tä Japipapin kaa. En ollu ennen kuullu sellasta bändii ja oli VITUN HYVÄ! ^^ Kivaku koulus ei oo ketää opettajii ja puolet oppilaistaki on poissa, no ei ihan mut silti. JA MARSSIT TULEE TAAS SUOMEEN pakkopäästä <3 En osaa päättää et meniskö nukkuu vai ei, paitsi ää pitää käyttää koirat kohta eli en mee :(

TALENTTIIIIN.Tiistai 10.11.2009 00:14

Mul oli hauskaa tänää koulussa taas, mut jotku ei varnaa ees kestä mua :D Ehkä pitäis olla huonopäiväinen joka päivä sitte. Paitsi että se ei oo yhtä kivaa :s Pitäis viel tehä saksan ja matikan läksyt, huuaah vähän jäi :D
Mä oon koko päivän yrittäny päästä nettiin omalla koneella mut eeeeeeei ja nyt pääsen mut silti on onkelmia ja AARGH!

Haluun kirjottaa eilisestä koska mulla oli eilen hauskaa. Oli lunta<3 ja sitten olin ulkona emilian ja iinan kaa. Sit Ronjaki oli mukana koska sen tyhmät kaverit oli tyhmiä :D Käytii pizzalla ja naurettiin siel koko ajan ja tyhmistä jutuista puhuttiin ja vessassa oli hauskaa :DDD Joku ukko tuli puhuu meille huumeista ja muista ja sitte naurettii laahaajille, kolmelle penkille ja niin :DD Muuten oltiin pihalla ja käytiin tekee iinan kaa kahestaa urhiksella lumiukko ja lumienkeli! Sit joku ihme hyyppä kyyläs meitä nurkan takaa :oo Vähän pelottavaa, sitku näin sen ni se lähti pois!

Lähen ehkä kohta ulos, mut en tiiä lähenkö kyl en varmaa niiiiin.

Kattoo nyt sekooks kone jos yritän päästä meseen :oo

Ulos vai eikö ulos?Lauantai 31.10.2009 18:49

Happy birthday frank!

On tyhmää ku meil ei roiku kummituksii puusta :((