IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Give me attention, I need it nowKeskiviikko 30.12.2009 16:06

Mun pitäis varmaa oikeesti mennä hoitoon. :DD Must on tullu kauhee siivous hullu. Täs talossa ei oo varmaa metriäkään jota en ois siistiny ja/tai järjestelly paremmin. Tuulikaappi, olkkari, keittiö, oma huone ja kodinhoitohuone: kaikki siistiä åå Kävelen pitkin taloa melkein koko ajan rätti kädessä valmiina pyyhkimään jokaisen tahran. Vien kaikki vaatteet aina pesuun, siis ne jotka ei oo mun ja jotka on ympäri taloa. Aargh. Raivoon ihmisille meijän keittiöstä, ei lippikset eikä KAIKKI PAPERIT KUULU SINNE!! Käyn siirtelee kenkiä paikoilleen koska nää idiootit ei osaa laittaa niitä sinne mistä ne on ne ottanu .. Mähän ne oon järjestellykki!! Puhun koirille, ihanku ne ois ihmisiä. No siin ei oo mitää outoo oikeestaan :DD Sitten pelaan ihan hulluna yhtä colourshift peliä, oon jo varmaa levelillä 120. Oon addiktoitunu suolakurkkuihin, varsinki tummanleivän ja juuston kaa se on nam. Oon nyt parissa viikossa tyhjentäny kolme suolakurkku purkkia, ja neljäs on jo menossa. Huh. Kyl mul viel jotain on mutten nyt muista mitä :D Ronja yrittää koko ajan saamaan mut siivoo sen huone, mut mä en pidä toisten omien huoneiden siivoomisesta, koska en tiiä mihin kaikki tavarat tulee. :D HEi joo, nyt tiiän mikä tarttis järjestelyä: meijän keittiön kaapit !!

WAAK WAAK.Keskiviikko 23.12.2009 17:37

Tänään oon siivonnu, järjestelly hyllyn, tehny pipareita, tehny lumityöt, löytäny ricolle oman panopossun, koristellu taloa ja sitten pitäis päästä kauppaan ostaa pari juttuu :> Liikaa energiaa omaan vaan tällä hetkellä :D

But where's your heart?Tiistai 22.12.2009 15:04

No joo eipä mitää kerrottavaa. Lauantaina kampaajalla kuus tuntii. Sunnuntaina kävästiin Tallinnassa (ronja ekaa kertaa woou), ja laiva keinu vitusti. Ei ees voitettu bingossa! Maanantaina himaan. Nyt tylsistyyyn. Oon yksin himassa enkä jaksa lähtee mihinkään, kauheesti tekemistä.

More.Perjantai 18.12.2009 13:08

Ah loma. Vihdoiin. No en kyl ollu eilen koulussa ku oli vähän lämpöö ja äiti ei päästäny paitsi et kävin joulujuhlassa joka oli pettymys :( Ku en ollu viime vuonna joulujuhlassa ja sain kuulla kaikkee hauskaa mitä siel oli ollu, mut tänä vuonna oli ihan boooring. :D Anteeks vaan.
Mut vähän oli hyvä tuuri eilen ku en menny koulu nii
1. koulussa oli ollu palohälytys ja ihmiset joutu sinne kylmyyteen seisomaan
2. meijän joku öljyjutun juttu alko pitää ääntä, eli siel putkessa oli ilmaa ja se pitää sammuttaa aina äkkii ku se tekee sillee, ja jos en ois ollu kotona se olis menny rikki åå
3. lähin kävelee koululle enkä päässy ku kiskan kohalle ku hanna ja iida ajaa ohi ja ottaa mut kyytiin :D Vähän hyvä.

Sitten ku saatiin meijän jaksotodistukset, ni ku menin hakee sitä mun, Airikkala kuiskas mulle "kiitos ilahduttavasta/jostain pukeutumisesta. Ihanat sukat!! Munki pitää joskus kokeilla!"^^ Piristi vähän.

En kyl tykkää ku ei oo mitään tekemistä. Taiku en jaksa olla yksin himassa :(

Time to escape.Perjantai 11.12.2009 00:00

Otin tänää sen helvetin sikainfluenssa rokotteen. Ei mun alunperin pitäny ottaa mut siellä kyalla ajattelin että mitä helvettiä ihan sama ja kävin ottaa :DD Vitsailtii mun juoksemisesta ja sitte kups. Ei ees tuntunu miltää koko saatanan piikki .. JA ohjeena oli että pitää se 10 minuuttia istuu pukkarissa mut mä vaan kävelin pukkarin läpi, otin kenkäni Emilialta ja lähin vetää. Ja ei mitään. :D Vähän ehkä huimas mut ei muuta. Ja sitten käsi oli ihan jääkylmä. Nyt on käsi vähän kipee, mut ei vedä kyllä vertoja mun jalan mustelmille. KAttoo nyt mitä huominen tuo tullessaan. JA SIELLÄ SATO AINASKI LUNTA TÄNÄÄ! Nam.

Im not impressed at all.Keskiviikko 09.12.2009 22:28

Ronja kaatu ttänää skootterilla. Ei siin mitää, mut mä olin kyydissä :DD

"HEeeei kato mua"Tiistai 08.12.2009 19:58

Mun pitäis kertoo mun unesta mutten jaksa :D Sormet ihan kipeet ku toi yks apina pakotti mut pelaa jotain keisarin uudet kuviot pelii! :( jätti mut viel yksinki enkä osaa pelaa. JA rrakastan Marssien this is war:ta ^^
Kävelin kotiin. Hitto että on kuuma. Onneks matka oli mielenkiintonen, koska aina välillä oli liukasta ja välillä ei :DD Meinasin kaatuu suojatiellä. Ja haha kaverikuva tuli postissa. Hyi että oon kamala ja muut kauniita :D

aaaaaaaaaaaaaaaaaLauantai 05.12.2009 01:43

Ku heräsin tänää aamu yheksältä ja avasin huoneeni oven, äiti säikäytti mut seisomalla oven edessä ja alkamalla selittää "kato laitoin jouluvalot ja joululiinan ja jouluverhot ja joulupukki jutun mut oisin halunnu tähden mut valot oli rikki ja nytku oot hereillä voin alkaa imuroimaaan!!!!" :DD YHEKSÄLTÄ AAMULLA!! Mut oli hauskaa pihalla nytten illalllaaa :DD Oteltii Iinan ja Emilian kaa kuvii ceedeen kansia varten ja saatiin ihmisiä nauraa meille : DD Papat, nuoret, kytät ja kaikki :DD Jotku tyypit seuras meitä, tuhlasin rahani eskimoihin ja artikuloinnissa oli hankaluuksia. Kamera ei löytäny mua ja haamut tunki joka kuvaan. Ei päästy ikinä rolssin autokaistalle meijän mopolla, eikä saatu ruokaa. JUoksin ruohotupon perässä ja meinattii ostaa meijän talo. Mut olisin joutunu nukkuu komerossa :(( Kaiken kaikkiaan nauroin itteni kipeeks ja on kauheen kylllmä juuri nyt.

WHOAAMaanantai 30.11.2009 14:52

Eilen oli PARASTA! Mentii ronjan kaa äitin kyydillä joksku kaheks helsinkiiiin ja tavattii siel miira. Käytii sit syömässä ja näin. Mun piti lukee yh:n kokeeseen ni luin jossain kampin vessassa ja kaikissa mäkeissä joissa käytiin. :DD Ei vittu ku noi halus vessaan yhessä mäkissä ja siihen tarvittii se poletti mut koska ei ostettu mitää ei saatu sitä niinpä mentii kattoo et jos joku tulis sielt vessasta et päästäis ilman. Mut miestenvessa oli vähän raollaa ja sitte jäätii siihen ovelle riitelee kuka uskaltaa mennä JA sitte huomattii et siel vessassa istu joku mies joka kurkki meitä vessakopin oven raosta :DDDDDD Eihelvetti. Lähettii äkkii :DD No päästii sit syömää ja ku lähettii sieltä jäätiin vähäks aikaa seisoo ulos jollon joku mies tuli meijän viereen ja sano "kiitoksia tytöt ettette oo vielä hyökänneet mun kimppuun kiitos ja hei" Sit se lähti. :DD Joo.
Sen jälkee lähettii sinne jäähallille. Sen pihalla istuttii ja jäädyttii ja mä luin ja niiiiii. Päästiiin sit joskus puol kaheksalta sisäääääään ja käytii miestenvessassa pissillä ja mentii sit istuu paikoillemme.
Paper Route, You Me At Six ja Now Now Every Children oli ihan hyvii joo You at me six varsinki mut ah Paramore<3 Kaikki vaa seiso siel istumapaikoilla ja meil oli just hyvät paikat Lauran kaa :DD Hypin ja lauloin ja huusin ja vaikka mitä sen koko ajan^^ Haluun takasin sinneeeeeeee. OLI PARASTAAAAAA! Vähän harmitti ku ei ne soittanu let the flames begin mut ei se mitäääääään. Harmitti vähän se myös ku jouduttii lähtee nii nopeesti. Oli kivat mies äänet kaikilla :DDD Olin varma ettei mun jalat kestä mut kestihän ne.

Tänää kävin tekee yh:n koen eikä tullu mitään. Meinasin nukahtaa ja silmät ristissä luin niit kysymyksii enkä ees aina nähny koko tekstiiii. :D No ei se mitään. Paramore on yh:n uusinnan arvonen JA ENEMMÄN!!